Încălzire și confort cu panourile radiante ECOSUN U

Sunteți în căutarea unei soluții de încălzire pe bază de panouri cu randament termic superior de până la 40%? Specialiștii Delphi Electric vă recomandă ECOSUN U, panouri de joasă temperatură, durabile și economice cu o garanție de 5 ani.

Prin ce se deosebesc de panourile existente în piață?

  • Randament superior – comparativ cu alte produse existente pe piață, ECOSUN U oferă randament superior cu până la 40% datorită depunerii de TERMOCRYSTAL pe suprafața panoului, care duce la mărirea cu aproximativ 2,5 ori a suprafeței active. Puterea radiantă în infraroșu devine direct proporțională cu mărimea suprafeței active a panoului, drept urmare acest produs are cel mai bun raport radiant/convecție, comparativ cu panourile cu suprafață fină sau de sticlă
  • Distribuție uniformă și rază de acțiune circulară – inclusiv părțile laterale încălzesc radiant și au depunere de TERMOCRYSTAL
  • Respectă normele de securitate europene IEC 60 335 – norme ce reglementează ca suprafața să nu depășească 110 grade Celsius, pentru aparatele de încălzire în spectru non-vizibil folosite în locuințe.

De ce să investești în panouri radiante electrice?

Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic în sistemele de încălzire. Acestea au la bază principiul transformării energiei radiante în energie termică la întâlnirea unor corpuri sau obiecte. Sunt practice, ușor de instalat în orice tip de încăpere (nu necesită autorizații), sunt economice și cu un cost redus.  

Panourile ECOSUN recomandate de echipa Delphi Electric sunt produse de ultimă generație distribuite în România prin Delphi Electric. Elementul activ este produs în U.K. iar asamblarea în Cehia, rezultând un produs de calitate și cu eficiență ridicată, testat ani de zile pe piața vest-europeană. Panourile radiante ECOSUN se adresează în principal încălzirii spațiilor de birouri, spațiilor comerciale, magazine, apartamente și case de locuit.

Avantajele principale ale acestui tip de sistem de încălzire îl constituie: confortul ridicat, răspunsul rapid oferit și controlul independent pe fiecare cameră sau în sistem smart cu ajutorul dispozitivelor puse la dispoziția clientului.

Cum să faceți economii cu ajutorul unui sistem de încălzire?

Sistemul de încălzire are menirea de a compensa pierderile calorice ale locuinței. De aceea, primul pas pentru a reduce consumul este izolarea termică corespunzătoare, care poate reduce cu până la 50% timpul de funcționare al sistemului de încălzire și, implicit, consumul. Panoul radiant este controlat de un termostat care comandă timpul de funcționare al panourilor radiante, drept urmare îmbunătățirile se văd imediat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Dacă sunteți interesat de mai multe detalii vizitați website-ul Delphi Electric sau completați formularul de mai jos.