Siemens lansează Termostatul Inteligent cu tehnologie verde integrată si algoritm cu auto–învățare

…inteligent înseamnă întelegerea nevoilor

Termostatul Inteligent este diferit. Diferit de orice alt termostat pe care îl cunoașteți. Caracteristicile sale unice aduc beneficii atât pentru instalatorii profesioniști, cât și pentru clienții finali. De la o montare ușoară la punerea în funcțiune, la a fi mereu în conexiune cu mediul înconjurător, el contribuie la crearea spațiului perfect.

  • Ușor și intuitiv de utilizat acasă cât și în mișcare
  • Întotdeauna conectat la mediul care îl înconjoară
  • Algoritm cu auto-învățare integrat
  • Tehnologie verde = economie de energie

Ușor și intuitiv de utilizat: acasă, cât și în mișcare

Termostatul Inteligent are o interfață ușor de utilizat și intuitivă. Cu un ecran redus la elementele esențiale, utilizatorii pot controla sistemul lor de încălzire cu clicuri ușoare. Aplicația Smart Thermostat, accesibilă gratuit atât în Google Play cât și în ITunes, permite controlul complet și monitorizarea termostatului inteligent de oriunde, și oricând.

Întotdeauna conectat la mediul care îl înconjoară

Cei șase senzori încorporați din Termostatul Inteligent sunt în egală măsură puternici și preciși. Datorită acestor senzori, termostatul inteligent poate funcționa complet autonom. Controlează continuu temperatura și umiditatea și monitorizează calitatea aerului. Doi senzori detectează prezența, recunoscând dacă o persoană este în cameră. În acest caz, sistemul se schimbă automat de la Economy la Comfort. Un senzor de lumină completează funcțiile puternice. Și termostatul poate fi ușor conectat cu senzori și întrerupătoare externe pentru contactul cu fereastra, pentru a doua temperatură a camerei și pentru temperatura exterioară. Senzorii permit Termostatului Inteligent să fie complet autonom.

Algoritm cu auto-învățare integrat

Odată ce este instalat și setarea este făcută, Termostatul Inteligent învață caracteristicile unei încăperi în mai puțin de o zi. Controlul optim de pornire definește momentul ideal pentru a porni încălzirea pentru a avea o climă perfectă în cameră. Rezultatele sunt convingătoare: economie de energie și costuri și confort interior îmbunătățit. Deoarece Termostatul Inteligent învață rapid și se adaptează de la sine, nu este nevoie de intervenție din partea utilizatorului.

Tehnologie verde = economie de energie

Termostatul Inteligent asigură funcționarea eficientă a energiei prin îndeplinirea unor standarde importante de eficiență energetică. Caracteristica integrată Green Leaf, o tehnologie dovedită, ajută la economisirea energiei în timp ce contribuie la o climă perfectă în cameră. Când iconița Green Leaf din verde devine roșie înseamnă că echipamentul de încălzire nu mai funcționează în modul optimizat de energie. O singură atingere pe iconița frunză o transformă în verde și asigură o funcționare optimizată din punct de vedere energetic.

Accesați pagina dedicată noului termostat Siemens! (LINK)

Urmăriți video de prezentare al noului termostat! (LINK)

Contact:

Andrei Mihalciu

e-mail: andrei.mihalciu@siemens.com

tel: 0744 516 453
siemens.ro/bt