Încălzim locuințe, nu planeta

Un singur element

Pentru a reduce emisiile de CO2 în atmosferă, putem fie să ne restricționăm drastic stilul de viață, fie să folosim o alternativă la combustibilii fosili.

De preferință, un gaz ecologic, care poate fi folosit pentru încălzirea caselor și pentru alimentarea vehiculelor. Un gaz care nu produce emisii de CO2 și care poate fi extras în mod nedefinit. Ceea ce sună prea frumos pentru a fi adevărat există deja și se numește hidrogen.

Ce este hidrogenul?

Green Deal – o afacere mare

În cursul Pactului Verde, Comisia Europeană dorește să facă din UE un pionier în utilizarea hidrogenului ca purtător de energie. Scopul strategiei privind hidrogenul este de a permite utilizarea sa pe scară largă până în 2050.

O fază de tranziție cu 20% H2 amestecat cu gaze naturale este în curs de dezvoltare. Trecerea la o centrală care funcționează 20% cu hidrogen este posibilă astăzi.

Un pas mic pentru tine

Și un pas mare pentru mediu. Centralele noastre H2 ready 20% și dezvoltările noastre pentru produse H2 ready 100% arată deja că, în orice situație, dispozitivele noastre pot fi integrate în locuințe și în sistemul de încălzire, fără niciun impact asupra instalației sau confortului dvs.

Salvați acum și beneficiați mai târziu

Prin trecerea la o centrală nouă, se poate economisi până la 30% energie. Prin alegerea unei centrale cu condensare H2 ready, capabilă să funcționeze cu 20% hidrogen, optați pentru un dispozitiv pregătit pentru viitor, care va contribui deja la reducerea costurilor de încălzire, oferind în același timp o reducere tot mai mare a amprentei de carbon împreună cu injectarea de H2 verde în rețelele de gaz.

Sigur pentru tine și planetă

Cu măsurile potrivite, tehnologia gazului natural și a hidrogenului este sigură pentru a fi utilizată. Aplicăm standarde înalte la proiectarea, instalarea și întreținerea centralelor pentru toate tipurile de gaz.

Produsele noastre pregătite pentru H2

ecoTEC exclusive

  • Deosebit de ecologic și durabil, premiat cu eticheta Vaillant Green iQ
  • Tehnologia IoniDetect permite operarea cu până la 20% amestec de hidrogen în gaze naturale
  • Controlabil prin afișaj tactil și aplicație
  • Disponibil pentru încălzire și preparare apă cladă menajeră, ceea ce duce la economie de spațiu
  • Design modern și materiale de înaltă calitate

ecoTEC plus

  • Tehnologia IoniDetect permite funcționarea centralelor cu până la 20% amestec de hidrogen în gazele naturale
  • Ideal ca sistem de încălzire în clădirile de apartamente
  • Putere ridicată în spații mici cu sisteme de încălzire centralizate
  • Poate fi, de asemenea, utilizat în cascadă pentru proprietăți mai mari
  • Disponibil ca unitate combi de economisire a spațiului cu generare integrată de apă caldă.

Mai multe detalii pe: https://www.vaillant.com.ro/prima-pagina/sfaturi-informatii/cum-functioneaza-diferitele-tehnologii/incalzirea-cu-hidrogen/