Încălzirea teraselor și a spațiilor semi-deschise cu panouri radiante DELEX & VEITO

Încălzirea teraselor și a spațiilor semi-deschise cu panouri radiante DELEX & VEITO

Se apropie anotimpul răcoros și, odată cu el, spațiile tip terase sau cele semi-deschise au nevoie de un mic ajutor în materie de încălzire pentru a deveni mai confortabile. Specialiștii Delphi Electric îți recomandă să optezi pentru soluțiile cu panouri radiante DELEX & VEITO.

Panourile radiante funcționează pe același principiu al soarelui, care încălzește pământul prin intermediul radiațiilor infraroșii. Căldura radiată este transmisă cu ajutorul undelor electromagnetice (radiații infraroșii, invizibile ochiului uman), care pun în mișcare atomii și moleculele din atmosferă. În urma acestei mișcări se eliberează o energie pe care beneficiarul o va resimți sub formă de căldură

Care sunt avantajele unui astfel de sistem?

  • Confort ridicat
  • Răspuns rapid
  • Control independent pe fiecare încăpere sau sistem smart

De ce să alegi panourile radiante pentru spațiile semi-deschise?

Acest tip de soluție este una care îți garantează un proces de încălzire rapid, deoarece panourile degajă căldura în câteva secunde de la pornire. De asemenea, vorbim despre randament maxim, 92% este energie radiantă și 8% convecție. Soluțiile Delphi Electric se și adaptează în funcție de necesitate, astfel pot fi montate pe perete, tavan sau pe suporți special concepuți.

Ce tipuri de soluții recomandă specialiștii Delphi Electric?

Acest tip de panouri se pretează perfect pentru terasele exterioare și oferă condițiile necesare pentru o încălzire optimă. Sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii cu fibră de carbon și sunt rezistente, beneficiind de o lungă durată de funcționare a elementului încălzitor.

Panourile DELEX sunt și foarte economice și au un randament de 99,9%. Toate modelele vin echipate cu consolă de fixare și cablu de alimentare cu ștecher.

Beneficiarii pot alege din gama DELEX oferită de compania Delphi Electric soluții care se pot monta pe suport fix (DELEX IRC 2000, IRH 2000 sau IRX 2500) și care sunt extrem de econome în materie de spațiu ocupat.

O soluție perfectă pentru încălzirea teraselor sau pentru spațiile semi-deschise o reprezintă aceste panouri radiante care vin cu trepte de putere. Ca și element încălzitor se bazează pe folosirea fibrei de carbon și principalul avantaj este că sunt modele mici, care pot fi utilizate fără probleme și la interior.

Panourile radiante din gama VEITO nu ocupă mult spațiu și sunt ideale pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Avantajul major al acestor soluții este faptul că se livrează cu picior de susținere sau brațe de fixare și ocupă un spațiu mic, datorită design-ului său ergonomic.

Atât pentru soluțiile VEITO cât și DELEX, beneficiarii pot opta pentru diverse modele, în funcție de locația unde produsele vor fi utilizate. Astfel, în gama Delphi Electric se regăsesc variante simple cu cablu și ștecher de alimentare, cu termostat electromecanic sau selector de trepte, cu termostat digital și selector de trepte, cu telecomandă sau cu stativ de perete/sol.

Dacă ești interesat de mai multe detalii vizitează website-ul Delphi Electric sau completează formularul de mai jos.