Calitate și tehnologie avansată la prețuri accesibile: centrala termică mixtă STP

Performanță la preț mic și randament maxim – sunt două dintre atuu-urile pe care Centrala Termică Mixtă STP de la Valher vi le oferă. Dacă sunteți în căutarea unei soluții cu ajutorul căreia să faceți economie de combustibil și să beneficiați de simplitate și durabilitate, atunci acest produs este răspunsul. Specialiștii în domeniu vă recomandă să alegeți Centrala Termică STP care vă va garanta calitate și tehnologie avansată la un preț accesibil.

Acest sistem folosește combustibil mixt, lemne sau peleți și este realizată din oțel de 5 mm care asigură o mai mare rezistență la temperaturi înalte și coroziune. În materie de beneficii puse la dispoziție, trebuie să amintim faptul că vă permite să folosiți bucăți mari de lemne (astfel veți pierde mai puțin timp, energie și bani cu tăiatul lemnelor, deoarece veți putea folosi lemne de peste 0,5m lungime), dar și faptul că obțineți randament maxim datorită transferului de căldură care se realizează inclusiv prin grătarul centralei. 

Poziționarea arzătorului pe peleți cu ușă proprie, în partea inferioară a centralei determină păstrarea unei temperaturi ridicate a returului. Astfel veți face economie și veți beneficia de un produs mult mai eficient. De asemenea, sistemul de alimentare cu peleți este unul automat și vă scutește de timpul pierdut cu alimentarea centralei. Randamentul constant este garantat și de faptul că centrala STP nu este pretențioasă în ceea ce privește umiditatea lemnului.

Care sunt elementele componente ale acestei centrale?

Control de la distanță și eficiență maximă

Centrala termică mixtă STP vine și cu posibilitatea de control de la distanță. Prin intermediul aplicației mobile 4Heat App Contol puteți gestiona sistemul propriu de încălzire cum și de unde vă doriți.

Ce puteți controla cu ajutorul aplicației?

  • Pornirea și oprirea centralei termice
  • Setările termostatului vor fi afișate în timp real
  • Mesaje automate în caz de eroare
  • Informare privind nivelul de putere
  • Acces de la distanță la panoul de comandă al centralei
  • Statistici și grafice
  • Vizualizarea fiecărei etape de funcționare
  • Contact rapid cu echipa de service tehnic

Sunteți în căutarea unei soluții eficiente care folosește tehnologii avansate pentru încălzirea propriei locuințe? Specialiștii Valher vă recomandă Centrala termică mixtă STP. Aceasta este o soluție durabilă care vă oferă randament și vă scutește și de costuri inutile dar și de timpul alocat alimentării constante. Consultați website-ul oficial pentru mai multe detalii, sau puteți apela direct la specialiștii Valher prin completarea formularului de mai jos: