Eficienta de filtrare de pana la 99.92% cu filtrele pneumatice fara ventilator de la SANU

Marele avantaj al filtrelor pneumatice e reprezentat de dimensiunile reduse cu o înaltă suprafață filtrantă disponibilă. 

Amploarea modularitatilor și diversele tipuri de materiale filtrante consimt acoperirea în totalitate a problemelor legate de materialele filtrante tratabile cu acest tip de filtru. Filtrele au luat nastere ca alternativă la metodele traditionale cu mânecă, la care permit, cu aceleași dimensiuni, o suprafață filtrată de 20 de ori mai mare.

Solicita o oferta pentru echipamente de ventilare / filtre industriale / tubulatura SANU!

SANU FILTER sunt sisteme cu autocurățre care beneficiază de avantajele oferite de curățarea cu aer comprimat contracurent.

CUM FUNCTIONEAZA?

Un jet de aer comprimat, intens, vine injectat în interiorul filtrelor desprinzand praful care cade în sistemul de recoltare. Jetul de aer poate fi actualizat cu frecvența reglabilă prin centrala electronică care comandă supapele electrice.

Eficienta de filtrare poate atinge nivelul de până la 99,92% tests B.I.A. – Berufgenossenschaftliches Institut fuer Arbeitssicherheit (Institutul Interprofesional pentru Protectia Muncii) la care periodic se supun filtrele utilizate.

În funcție de tipurile de pulbere, sunt disponibile filtre cu dimensiuni și caracteristici diferite pentru o vastă gamă de exigențe.

Ca opțiune sunt disponibile accesorii pentru stocarea și mutarea materialelor tratate și a sistemelor de siguranță conform normativelor în vigoare.

Folosind cele mai noi tehnologii de pe piata, SANU furnizeaza instalatii de ventilare, aspiratie si filtrare a aerului CONFIGURABILE, care se potrivesc ca o manusa oricarei cladiri.

Solicita mai multe detalii despre filtrele pneumatice fara ventilator de la SANU: