Eleganţă şi stil la superlativ: Radiatoare panou cu faţă plană de la VOGEL&NOOT

Radiatoarele panou cu faţă plană de la VOGEL&NOOT se impun în orice spațiu, punând în valoare stilul de amenajare interioară. Clasic, tradiţionalist, modern şi avangardist, fiecare este în egală măsură evidenţiat de aceste emiţătoare de încălzire elegante şi performante.

Disponibile în versiune Ventil, T6 și Vertical, radiatoarele cu față plană de la VOGEL&NOOT se remarcă prin design elegant și flexibilitate de racordare. Acestea sunt compatibile cu orice sursă de energie, funcţionând optim în sisteme de încălzire de joasă temperatură, dar și cu racordarea în sistem bitubular sau în sistem monotubular.

VonoPlan Ventil

Datorită capacității sale termice impresionante, radiatorul VonoPlan Ventil garantează încălzirea optimă a spațiului și, totodată, cea mai mare flexibilitate de reglaj. În plus, datorită panoului frontal neted, precum și racordării ascunse în partea inferioară, acest radiator imprimă eleganță în orice interior.

VonoPlan T6

Radiatorul VonoPlan T6, cu tehnologia revoluționară T6 cu racordare mediană, redefineşte proiectarea, instalarea și funcționarea radiatorului. VonoPlan T6 este disponibil în diferite dimensiuni, tipuri și posibilități de instalare, cu toate reglările presetate, asigurând distribuție uniformă a căldurii cu flexibilitate maximă.

VonoPlan Vertical

VonoPlan Vertical reprezintă soluția ideală pentru interioarele în care spațiul pe orizontală al peretelui este limitat sau în care stilul de amenajare interioară urmează o linie verticală, completând spaţiul cu o notă de eleganţă reprezentativă prin panoul frontal neted. Cu un design proporționat și randament termic ridicat, radiatorul este disponibil într-o gamă largă de culori.

VOGEL&NOOT: Lider la nivel european

Radiatoarele VOGEL&NOOT îndeplinesc toate standardele de calitate recunoscute la nivel internaţional, iar fabricile în care sunt produse aceste radiatoare sunt certificate ISO. Mai mult, calitatea şi nivelul de performanţă ale radiatoarelor panou VOGEL&NOOT sunt periodic revizuite şi confirmate de instituţii europene acreditate, garantând astfel funcţionarea în deplină siguranţă şi durata lungă de viaţă a radiatoarelor panou VOGEL&NOOT.

VOGEL&NOOT oferă, pe lângă radiatoarele panou cu faţă plană, o gamă extinsă de produse și sisteme de încălzire, incluzând radiatoare design, radiatoare de baie, radiatoare tip convectori și sisteme de încălzire prin pardoseală, precum și servicii de consultanță tehnică și comercială.