ecoTEC plus: un produs de top cu un design nou

Noul ecoTEC plus a fost îmbunătățit – cu cele mai noi tehnologii, unice în clasa sa, oferă o soluție de încălzire fiabilă pentru astăzi și mâine.

Raportul său optim performanță-preț îl face întotdeauna cea mai bună alegere. Datorită noii sale funcții inteligente „IoniDetect”, aparatul gestionează singur tipul de gaz și calitatea fluctuantă a acestuia. Un alt avantaj este reprezentat de designul compact: spre exemplu, ecoTEC plus cu puteri ridicate va fi ideal pentru înlocuirea economică din punct de vedere al spațiului al centralelor vechi.

Noul ecoTEC plus reprezintă versiunea perfectă pentru locuinţele uni-familiale sau multi-familiale. Este disponibil în trei variante diferite (VU, VUW, VUI ).

  • Puteri: 25, 30, 35, 36, 40 kW
  • Noua funcție de reglare a arderii IoniDetect
  • Conectivitate inteligentă și design plat
  • Noul afișaj simplu, sensibil la atingere, pentru instalare și întreținere ușoară
  • Date concrete pentru o diagnosticare precisă prin LIN bus disponibile în interfață

Control inteligent al combustiei: loniDetect

Punctul central al noului ecoTEC plus este controlul combustiei IoniDetect. Acest sistem de combustie autoadaptant detectează automat tipul de gaz și echilibrează fluctuațiile acestuia.

Noul electrod integrat de control al ionizării monitorizează constant flacăra. Acest aspect permite optimizarea continuă a calității arderii, prin adaptarea raportului dintre aer – gaz. Veţi fi perfect pregătit pentru conversia pieței de la gazul L la gazul H în următorii ani.

ecoTEC plus este pregătit de conectare

Doriți să beneficiați de un sistem de încălzire inteligibil și intuitiv ce facilitează comanda de oriunde? Combinați noul controler sensoCOMFORT VRC 720 cu modulul sensoNET VR 921 și puteți accesa cu ușurință toate funcțiile majore de comandă prin MyVaillant. Chiar dacă nu sunteți acasă. Beneficiul dvs.: ecoTEC plus, sensoCOMFORT și MyVaillant împărtășesc același concept în materie de design și control. Așadar, dacă învățați să utilizați unul dintre dispozitive, deja sunteți familiarizat cu celelalte.

Nou afișaj simplu tactil pentru o instalare ușoară

Noul concept de design și funcționare al interfeței ecoTEC plus, aliniat cu comenzile noastre fac instalarea și funcționarea mai rapide ca niciodată. Structura clară a meniului, asistentul de instalare cu explicații și afișarea simplă a textului oferă suport în utilizare.

ecoTEC plus VUI : Soluția perfectă pentru locuințe mai mari

Mai mult confort reprezentat de alimentare cu apă caldă. Beneficiați de sistemul de tip spate în spate dovedit, pentru montare ușoară pe perete și instalați aparatul chiar și în spații mici, datorită amprentei sale de 0,3 m2. Prin recipiente de 10 litri din oțel inoxidabil, beneficiaţi de o cantitate remarcabilă de apă caldă menajeră în mai puțin de 5 secunde la utilizări simultane. În plus, este nevoie de doar 5 minute pentru a reîncărca boilerul. Cel mai mare beneficiu este: pentru utilizări reduse, centrala nu trebuie să pornească, datorită capacității mari de stocare a apei calde menajere. Rezultă o funcționare lină și silențioasă și, astfel, liniște pentru dvs şi familia dvs.