Cum poti oferta 30 de generatoare electrice in fiecare zi?

In ultimile 3 luni, Victa.ro – asistenta de vanzari la santiere – a identificat 339 proiecte si lucrari de constructii la care era specificat in documentatia tehnica un necesar de 2910 bucati de generatoare electrice.

Majoritatea proiectelor prezentate in ultimile 3 luni mai pot fi ofertate avand in vedere stadiul de executie al lucrarilor:

Dintre cele 339 de proiecte, 166 sunt proiecte noi, restul fiind renovari, extinderi, reparatii, modernizari, asa cum se prezinta in graficul de mai jos:

In ceea ce privesc brandurile specificate in caietele de sarcini, arhitectii au mentionat: Caterpillar, Kohler, Oehler, Simens, Pramac si Esser.

Platforma software care sta in spatele asistentei virtuale de vanzari la santiere foloseste data minining si algoritmi de BIG DATA care permit abonatilor IBC Focus sa faca vanzari mai usoare si mai rapide reducand timpul de prospectare la cateva click-uri.

Vrei sa vezi cum poti sa vinzi mai repede si mai usor la proiecte de care altfel nici nu ai fi stiut? Apasa pe bannerul de mai jos si vei afla!