ecoCRAFT – centrala termică de pardoseală, versatilă și fiabilă

Fii inovativ.
Ascultă-ți clienții.
Întotdeauna caută să îmbunătățești.”

În urmă cu 146 de ani, Johann Vaillant și-a luat angajamentul de a utiliza eficient sursele naturale de energie. Astfel, centrala termică de pardoseală ecoCRAFT cu funcționare pe bază de combustibil gazos nu combină numai versatilitatea ridicată cu fiabilitatea maximă, ci și tehnologia puternică de condensație cu utilizarea eficientă a energiei solare gratuite.

lnstalare ușoară – ecoCRAFT exclusiv se poate transporta ușor și se poate instala în camera tehnică: în funcție de mărimea puterii, acesta cântărește de la 235 până la 310 kg.

Carcasa detașabilă are o lățime de numai 695 mm. Astfel poate fi montat fără probleme și în spații înguste. Aparatele de 160 kW necesită o suprafață pentru montaj de numai 0,86 m2.

Întreținere simplă – interiorul cazanului este așa de bine ordonat încât operațiile de întreținere pot fi efectuate rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Componentele sunt optim aranjate și toate sunt ușor accesibile.

Evacuarea gazelor arse a cazanului ecoCRAFT exclusiv se realizează forțat. Pentru aceasta cazanul este dotat cu ieșire specială pentru racordul la conductele de gaze arse și coșuri de fum. Racordul gazelor arse se află în interiorul carcasei cazanului.

ecoCRAFT exclusiv este conceput atât pentru modul de operare dependent de aerul din încăpere, cât și pentru cel independent. În calitate de furnizor complet de sisteme de aer/gaze arse de calitate ridicată, Vaillant oferă accesorii de aer/gaze arse pentru toate puterile ecoCRAFT exclusiv. Sistemele de aer/gaze arse certificate garantează eficiență maximă și fiabilitate operațională.

Comunicare inteligentă – placa electronică Vaillant cu eBUS oferă posibilități vaste de comunicare și comandă pentru ecoCRAFT exclusiv, printre care monitorizarea și diagnoza extinsă la distanță, prin sistemul de comunicație prin internet comDIALOG. Astfel se pot comanda decentralizat și sistemele de încălzire complexe și se pot monitoriza în mod predictiv. Gratie conexiunii eBUS toate aparatele de control Vaillant cu tehnologie eBUS pot fi utilizate fără probleme.

Cazan în condensare pe gaz ecoCRAFT exclusiv:

  • Cazan compact preechipat cu arzător și placă electronica pentru comandă, astfel că nu necesită elemente suplimentare de acest tip
  • Posibilitate de cascadare de până la 6 cazane
  • Concept cu module de 40 kW din aluminiu-siliciu
  • Aprindere prin arzător cu formă cilindrică
  • Asigurarea confortului Vaillant pentru siguranța operării
  • Gama de modulare de la 17% până la 100 %
  • Flux optim cu canale mari de apă, care sunt ghidate în jurul camerei superioare de ardere
  • Eficiență maximă prin structura schelet specială pe partea gazelor arse

Vrei să descoperi mai multe detalii despre acest produs? Descarcă detaliile tehnice sau intră în contact cu un specialist Vaillant prin completarea formularului de mai jos.