Generatoare diesel Himoinsa – soluţia potrivită pentru asigurarea cu energie a Centrelor de Date!

Cât durează 10 secunde? A șasea parte a unui minut, acceptabil din punct de vedere social dacă ajungeți puțin mai târziu la o întâlnire sau o eternitate dacă așteptați o ambulanță. Câte acțiuni se tranzacționeză pe bursă în doar 10 secunde? Câte trenuri sunt pierdute?

10 secunde sunt perfect acceptabile atunci când suntem într-o coadă la un supermarket, dar total inacceptabile când așteptăm să se încarce o pagină a unui magazin online.

În 10 secunde după  întreruperea curentului, motorul pornește la o capacitate de 100%!

Generatoarele HIMOINSA folosite pentru astfel de proiecte includ un sistem de pornire redundant: electric + hidraulic sau electric + pneumatic. Pornirea motorului este astfel garantată 100%.

Avand o rezistență de preîncălzire cu pompă, apa din motor este menținută la o temperatură de cel puțin 40°C, ceea ce permite generatoarelor să pornească in 10 secunde după orice întrerupere a alimentării de la reţeaua principală.

Motoare cu regulator electronic de turaţie MTU sau Mitsubishi. Dintre toate componentele unui generator, cel mai important este motorul. Motorul unui generator folosit ca rezervă pentru un Centru de Date trebuie să aibă regulator electronic de turație, astfel încât să poată atinge rapid nivelurile optime de tensiune și frecvență. Odată ce acești parametri au fost stabiliți, poate să le mențină atât timp cât funcționează.

Alternatorul este, desigur, celălalt element cheie al unui generator. Un AVR (regulator de tensiune automat) eficient va menține variația tensiunii la valori sub 0,5%.

Baterii de calitate ridicată! Bateriile generatoarelor HIMOINSA sunt gata să funcționeze la cicluri de încărcare / descărcare multiple, crescând astfel durata lor de viață. Chiar și la temperaturi ridicate, aceste baterii pot funcţiona până la de două ori mai mult decât bateriile convenționale.

Himoinsa vă propune generatoare diesel care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale Institutului Uptime, organismul internațional care stabilește și certifică modul în care ar trebui proiectate instalațiile pentru Centrele de Date!

Proiect de referinţă: CENTRUL DE DATE ALIBABA GROUP – 24MW pentru cel mai mare magazin online din Asia.

Provocarea a fost aceea de a asigura generatoarelor o răcire corespunzătoare. Camera în care au fost instalate era  lipsită de ventilaţie, astfel încât, pentru răcirea generatoarelor, s-a hotărât instalarea unui sistem de răcire la distanță cu radiatoare verticale montate pe acoperișul clădirii.

Descoperă oferta completă de generatoare diesel fiabile, potrivite pentru orice tip de aplicație pe  http://profmag.ro/  sau apelează la un consultant pe comercial@profmag.ro