nJoy: Depășim constant provocările apărute in procesul de producție si de configurare tehnica a soluțiilor de back-up electric

Ideea de a crea un brand cu radacini bine ancorate in industria IT am dezvoltat-o datorita pasiunii si experientei acumulate, cat si a eticii in munca si a sentimentului de colaborare. Brandul nJoy rezultat a fost prezentat pentru prima data in 2010 odata cu primele produse lansate, un incarcator de laptop universal si un stick de memorie. Intelegand nevoile pietei din 2011 in Romania si bazandu-ne pe cunostintele tehnice disponibile am inceput dezvoltarea primei serii de UPS. In 2015, am realizat ca industriile adiacente mediului IT ar putea beneficia de inovarea din domeniu, astfel ca am inceput sa sustinem cu solutii provocarile din mediu de securitate si infrastructura de electrice.

Constant punem la dispozitie rezolvari creative la probleme diverse, pornind de la ideea initiala, sustinand procesul de productie si implementarea ulterioara. Nu ne-am limitat doar la produse standard, ci am impartasit expertiza cu partenerii nostri privind solutiile tehnice UPS specifice dintr-un mediu dedicat.

Consulta site-ul nostru pentru detalii complete despre produsele si proiectele noastre

Ce facem?

Conceptele de OEM (Original Equipment Manufacturer) si ODM (Original Design Manufacturing) au facut dintotdeauna parte din viziunea noastra de producator de soluții IT&C pentru ca ne ofera flexibilitatea necesara sa punem la dispozitia partenerilor experienta vasta in fabricarea unitatilor sau a componentelor pe baza schitei de design furnizata (OEM), cat si fabricarea de la zero dupa propriul design si sub propriul brand a produselor cu specificatii clar definite (ODM).

Afla mai multe despre produsele in productie sau deja lansate

Avem disponibilitatea sa sustinem procesele de productie de tip OEM si ODM celor care doresc produse personalizate prin adaptarea unor produse existente sau doresc sa ni se alature de la inceput in crearea unui nou concept de produs pentru a-l vinde sub brand propriu.

Increderea partenerilor am obtinut-o intotdeauna prin adaptabilitatea noastra de a gasi cele mai bune solutii la probleme legate de procesul de realizare a produselor. Indiferent ca e vorba de private labelling, modificarea unui produs existent sau crearea unui produs complet nou, avem resursele si mijloacele necesare sa livram
solutii competitive.

Putem oferi suport in orice etapa a procesului de productie, de la schita de produs pana la implementarea solutiei si ne asiguram ca livram intotdeauna produse la calitate superioara, pregatite de integrare in mediul propriu-zis.

Strategia nJoy de business actuala este de a sprijini intregul proces de dezvoltare a unei solutii, de la ideea initiala pana la integrarea ei.

Cum?

Dispunem de o echipa diversa, cu oameni dedicati si specializati in domenii ca design de produs, dezvoltare de produs, marketing, suport clienti etc.

Unde?

Chiar daca spiritul brandului nJoy a fost creat in Timisoara, colaboram eficient cu parteneri de peste tot in lume, cum ar fi Liban sau Argentina.

Solicita mai multe informatii despre companie folosind acest formular