Cum sa te promovezi GRATUIT catre arhitectii si proiectantii din Ungaria

Arhispec.hu_ Gratuit: Promovare premium catre arhitectii si proiectantii din Ungaria

Oferta limitata: Promovare premium catre arhitectii si proiectantii din Ungaria. GRATUIT pentru primii 50 de producatori inscrisi pe Arhispec Ungaria.

Arhispec ÔÇô cea mai moderna platforma de educare si comunicare cu arhitectii si proiectantii activi din piata se lanseaza si in Ungaria. Dupa succesul impresionant din Romania, Arhispec a ajuns si in Ungaria pentru a ajuta producatorii sa se promoveze catre miile de arhitecti si proiectanti activi pe piata din Ungaria.

Arhispec pune la dispozitie un spatiu online nelimitat unde va puteti adauga documentatii tehnice/ filmulete de prezentare si alte tipuri de fisiere pentru a incuraja arhitectii sa recomande un anumit brand in proiectele lor.

Arhispec.hu este si va fi intotdeauna o varianta GRATUITA de promovare pentru conturile basic, iar pentru cei care vor vizibilitate maxima, exista conturile PLATINUM.

Inscrieti-va acum si beneficiati de un cont PLATINUM GRATUIT pe tot parcursul anului 2015!

Creati-va AICI contul firmei, adaugati minim un produs cu fotografii si documentatii tehnice, iar apoi veti beneficia automat de promotie.

Promovare-premium-catre-Arhitecti-in-Ungaria1