Cu Desigo CC poti administra o cladire intreaga de la distanta, direct de pe telefon sau tableta

Siemens Building Technologies a schimbat modul in care se realizeaza managementul cladirilor, venind constant cu inovatii care fac posibil controlul, monitorizarea mai multor discipline dintr-o cladire.

Desigo CC, cea mai moderna platforma dedicata automatizarii cladirilor dezvoltata de Siemens a fost lansata intr-o noua versiune care vine cu noi caracteristici pentru cresterea productivitatii, eficientei si transparentei. Printre caracteristicile care o recomanda se numara:

  • suportul pentru cladiri mari si complexe
  • functii de raportare, inregistrare si arhivare pentru energie si putere
  • versiune OEM complet personalizabila

In plus, platforma dispune de o aplicatie prin care este posibil controlul complet de la distanta si managementul alarmelor direct de pe telefonul mobil sau tableta.

Sistemul de management integrat reuseste sa acopere nevoile celor mai complexe cladiri, asigurand in acelasi timp reducerea cu pana la 80% a costurilor de iluminat si cu pana la 20% a costurilor generate de instalatiile HVAC, oferind in acelasi timp un plus de siguranta.

De asemenea, platforma Desigo CC este disponibila intr-o versiune speciala pentru producatorii de echipamente (OEM), putand fi pe deplin personalizata. Latimea de banda a caracteristicilor personalizabile variaza de la interfata pentru utilizator la adaugarea de discipline si subsisteme.

Siemens Building Technologies este liderul pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente din punct de vedere energetic si nepoluante. In Romania, Building Technologies activeaza din 2004 si ofera produse dedicate reducerii costurilor de operare a cladirilor si utilizarii lor intr-un mod sigur si eficient.

Vrei sa afli ce beneficii poti obtine in cladirea ta cu Desigo CC? Completeaza formularul de mai jos: