Cum sa iti cresti confortul termic si sa reduci semnificativ costurile pentru incalzirea locuintei tale

Atunci cand vorbim de confortul termic, ne raportam la senzatia generala de satisfactie in raport cu mediul inconjurator. In cazul unei locuinte individuale, acesta este rezultatul cumularii a doua elemente variabile, temperatura si umiditate. O temperatura omogena intre podea si tavan va genera un indice de confort termic acceptabil.

Cum ne pastram confortul termic in locuinta?

Sistemul Purmo de incalzire prin pardoseala este o solutie moderna de incalzire, prin care crestem confortul termic si reducem semnificativ costurile pentru incalzirea locuintei tale. Sistemul Purmo de incalzire prin pardoseala ofera o distributie ideala a temperaturii – caldura mai mare la nivelul pardoselii si mai mica la nivelul capului. ÔÇŁPardoseala caldaÔÇŁ creste confortul termic, astfel ca temperatura din camera poate fi redusa cu pana la 2oC fata de alte sisteme, ceea ce inseamna o reducere a consumului energetic cu 12%.

In plus, se elimina circulatia prafului in spatiul locuit. Un transfer termic uniform pe toata suprafata pardoselii este ideal in livingroom, hol si baie. Sistemele Purmo de incalzire prin pardoseala nu asigura doar confort termic, costuri mai mici de incalzire si mai putin praf in aerul interior, ci reprezinta si solutia perfecta din perspective estetice si a posibilitatilor nelimitate de aranjare a mobilierului intr-o incapere. Datorita elementelor invizibile de incalzire – totul este ascuns in pardoseala.

Conductele PEX, PEX / Al / PE-HD si PE-RT / Al / PE-RT provin de la un producator renumit din Germania. Conductele includ strat protector – bariera de oxigen, care impiedica patrunderea oxigenului in sistem. Acest lucru este foarte important pentru stabilitatea componentelor de otel ale instalatiei, spre exemplu radiatoarele. Polietilena, care constituie materialul de baza al conductelor este reticulata pentru PEX si PEX / Al / PE-HD, in timp ce in cazul PE-RT / Al / PE-RT este imbunatatita pentru a asigurara longevitatea sistemului si durabilitatea tevilor in fata oricarui factor de stres:

  • ca urmare a temperaturii si presiunii care apar in timpul functionarii,
  • in timpul procesului de indoire a tevii,
  • factori mecanici, care apar in timpul instalarii.

Rolljet este placa izolanta de baza pentru sistemul Purmo, adecvata pentru cladirile rezidentiale, publice si de birouri. Placile de polistiren de diferite dimensiuni sunt acoperite cu material textil din polietilena, garantand o fixare sigura a conductei. Izolatia este livrata in role ambalate in pungi de plastic.

Placa Purmo cu nuturi permite fixarea conductelor sistemului de incalzire prin pardoseala de catre o singura persoana, asigurand totodata pozitia corecta a conductelor in structura de sub sapa. Instalarea mai usoara inseamna costuri mai mici si executie mai rapida a sistemului de incalzire prin pardoseala.

Sistemul beneficiaza de 10 ani garantie, iar componentele electrice si electronice ale sistemului beneficiaza de 2 ani garantie!

Royal N este unul din primii parteneri Purmo din Romania, fiind desemnat in majoritatea anilor de colaborare distribuitorul Purmo nr. 1 in Romania.Seriozitatea, profesionalismul si flexibilitatea de care am dat dovada sunt valori in care credem si care ne-au adus in topul preferintelor colaboratorilor nostri.Nu oferim doar materiale, ci incepem de la faza de ofertare prin comunicare directa cu clientul , alegerea solutiei optime, livrarea materialelor si posibilitatea de a realiza si executia lucrarilor.Misiunea noastra este de a deveni partenerul principal pe segmentul de instalatii, oferind un pachet complet de produse si servicii.Puteti beneficia de sistemul de incalzire in pardosela Purmo, dar si de multe alte grupe de produse in oricare din depozitele Royal N.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati urmatorul link sau sa completati formularul de mai jos: