Cum alegi solutia perfecta pentru incalzirea locuintei? 1Energy Best Solution iti pune la dispozitie sisteme inovatoare!

Societatea 1Energy Best Solution, partener oficial al renumitului producator Italian de centrale si termoseminee cu combustie pe peleti sau lemne marca KLOVER, va poate consilia in alegerea perfecta a produsului necesar incalzirii caminului dumneavoastra.

In luna martie a acestui an, la expozitia ISH ce se desfasoara la Frankfurt, compania Klover a fost premiata cu prestigiosul premiu DESIGN PLUS, oferit pentru cel mai inovativ produs – SMART 120 BT. Cu atat mai laudabil este faptul ca produsul a fost ales dintre alte 154 produse din intreaga lume.

Descopera aici produsele pentru instalatii termice 1Energy Best Solution!

Compania KLOVER cu o traditie de peste 25 ani in producerea de sobe, termosobe, centrale termice, termoseminee si termobucatarii cu combustie pe lemne sau peleti, este de asemenea inventatorul sistemului de protectie, numit „Sicuro top”, care confera o mai multa siguranta utilizatorilor de centrale pe lemne, atunci cand apar penele de curent electric. „Sicuro top” nu este decat un vas de expansiune deschis cu presiune zero, incorporat in produs si care are rolul si de a preantampina formarea condensului.

Printre produsele companiei se enumera sobele pe peleti din gama DEA, care sunt potrivite pentru orice living si pot avea puteri de la 6 kw si pana la 13.6 kw.

De asemenea, pentru cei ce doresc sa aiba un produs cu combustie pe peleti si doresc sa se bucure de o vedere panoramica a flacarii, printr-un geam termic, pot opta pentru orice produs din gama termosobelor, fie cu combustie pe peleti, fie pe lemne. Toate produsele cu combustie pe peleti sunt complet echipate cu intreg chitul hidraulic, ceea ce face instalarea foarte usoara.

In cazul in care doriti sa imbinati nevoia de a va incalzi locuinta, cu placerea de a gati cele mai gustoase bucate, fie la cuptor, fie pe plita, va putem oferi renumitele – „termocucine” (termobucatarii) – ce pot avea combustie pe peleti sau pe lemne. Aceste minunate termobucatarii pot avea diferite finisaje, lucrate manual de catre mesterii artizanali si pot fi echipate cu intreg chitul hidraulic. Aceste produse se pot incadra foarte bine ┬áin orice bucatarie, oferindu-va placerea de a gati cu ajutorul unui produs cu design deosebit.

Pentru persoanele ce doresc sa imbine placerea de a aprivi focul printr-un geam termic si in acelasi timp sa poata incalzi si intreaga locuinta, recomandam termosemineele cu combustie pe lemne sau pe peleti care pot fi echipate la dorinta expresa a clientului, cu intreg chitul hidraulic.

Nu in ultimul rand, va prezentam un produs inovativ din gama BiFire cu combustie dubla peleti-lemne, care in momentul terminarii arderii lemnelor, poate porni in mod automat camera de combustie pe peleti, mentinandu-va calda intreaga locuinta. Produsul are in componenta sa, doua camere de combustie separate si o singura evacuare a fumului, iar trecerea de la lemne la peleti se poate face in mod automat fara ca dumneavoastra sa fiti nevoit sa interveniti.

  • Toate produsele KLOVER pot fi integrate in orice ambient si de asemeni pot functiona impreuna cu orice alta centrala pe gaze, lemne, curent sau panouri solare. Daca se doreste, oricare dintre produsele KLOVER cu combustie pe peleti, pot fi controlate cu ajutorul oricarui termostat ambiental.
  • Inca unul din beneficiile produselor KLOVER, este acela ca oricare dintre acestea, pot fi echipate cu un chit de producere apa calda menajera in regim instant ╬öt=25┬░C.
  • Datorita gamei largi de culori si a optiuni de a va alege posibilitatea de evacuare a fumului ( nivel superior sau spate) ┬áva puteti organiza cum doriti asezarea produsului cat si asortarea cu ambientul.
  • Fabricarea tuturor produselor KLOVER este realizata 100% cu materiale din cele mai calitative, iar la finalul productiei, toate produsele trec prin teste de calitate din cele mai riguroase, astfel incat orice mic defect rezultat in urma productiei sa nu fie scapat din vedere.

Echipa 1Energy va sta la dispozitie prin intermediul site-ului www.1termosobe.ro sau la klover@1termosobe.ro