Cu Testo, tehnicienii masoara mai inteligent!

testoTesto, expertul german in tehnologia de masurare, isi extinde gama de solutii de masurare digitale cu noile sonde inteligente de masurare. Aceste echipamente inovative si compacte pot fi operate foarte simplu cu ajutorul unui smarphone si a aplicatiei gratuite pentru mobil.

Sondele inteligente sunt dedicate masuratorilor tuturor parametrilor importanti cum ar fi temperatura, umiditatea, presiunea sau viteza aerului si se pot achizitiona atât individual cât si in seturi dedicate analizei sistemelor de incalzire, ventilatie sau aer conditionat. Pentru o protectei mai buna si o depozitare mai sigura seturile se livreaza in genti de transport usoare si robuste.

Telefoanele inteligente ne fac viata mai usoara in fiecare zi. De ce nu s-ar aplica acest lucru si in activitatea tehnicienilor si a inginerilor de service? Aceasta intrebare si-au pus-o si inginerii de la

Testo si au dezvoltat noile sonde inteligente de masurare. Rezultatul consta in opt instrumente de masura compacte care pot fi conectate la un smartphone sau tableta prin Bluetooth si care pot fi operate simplu si intuitiv cu ajutorul aplicatiei pentru mobil gratuite. In ciuda dimesiunilor reduse sondele inteligente sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie si sunt potrivite pentru masurarea tuturor parametrilor importanti precum temperatura, umiditatea, presiunea sau viteza aerului.

O singura aplicatie pentru toate sondele de masurare.
Elementul central pentru operara sondelor inteligente este aplicatia pentru mobile Smart Probes App. Aceasta se poate descarca gratuit pentru sitemele iOS si Android si ofera utilizatorului multe functii practice precum afisarea valorilor masurate in format grafic sau tabelar si integrarea acestora in rapoarte de masurare ce pot fi salvate in format PFD sau Excel. Mai multe meniuri de masurare specifice in functie de aplicatia dorita fac ca utilizarea sondelor inteligente sa devina foarte eficienta. Meniul pentru masurarea pierderilor de presiune la sistemele de incalzire, meniul pentru masurea debitului de aer la grilele de ventilatie sau in conducte si meniul de analiza al unui sitem frigorific sunt doar câteva exemple de meniuri predefinite in aplicatia Smart Probes App. Aceasta aplicatie este foarte intuitiva si usor de utilizat si poate afisa simultan valorile de la 6 sonde diferite.

Geanta de transport compacta si usoara

testo3

Gentile de transport pentru sondele inteligente sunt tot atât de compacte ca si instrumentele in sine. Acestea permit transportul si depozitarea sondelor inteligente in conditii de siguranta. Gentile sunt construite dintr-un material flexibil si rezistent , iar la interior includ un burete moale cu compartimente speciale pentru fiecare sonda. Astfel sondele inteligente sunt complet protejate de orice actiune mecanica.

Seturi special concepute pentru analiza sistemelor de refrigerare, ventilatie sau incalzire
testo4Pentru ca tehnicienii sau inginerii care instaleaza, verifica sau regleaza sistemele de refrigerare, ventilatie sau incalzire sa beneficeze de toate instrumentele de masura necesare activitatilor zilnice Testo a conceput seturi speciale pentru fiecare aplicatie, la preturi speciale. Fiecare set include si o geanta de transport pentru transportul si depozitarea in siguranta a sondele inteligente

Noile Sonde Inteligente de la Testo sunt instrumentele ideale pentru activitatile simple de verificare a sistemelor de incalzire, ventilatie si refrigerare realizate de tehnicienii pasionati de tehnologia de ultima generatie. Datorita design-ului compact si a specificatiilor tehnice superioare aceste sonde mai pot fi folosite si ca o completare a gamei d echipamente pentru profesionistii care nu au nevoie tot timpul de toata gama de instrumente de masura.

Mai multe informatii despre aceste echipamente de masura inovative gasiti pe www.testo.ro/sondeinteligente sau daca ne contactati la telefon 0264-202170 sau e-mail info@testo.ro