10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre panourile radiante Mark Infra Aqua/Infra Aqua Eco

Exista numeroase moduri de a incalzi o cladire, dar nu exist─â nici un tip de incalzire care are toate avantajele si este totusi pregatit pentru viitor.

Mark Climate Technology, lider in piata in tehnica climatizarii, ne prezinta 10 lucruri pe care trebuie sa le stim despre panourile radiante Mark Infra Aqua/Infra Aqua Eco:

1.Incalzirea radianta = incalzire rapida. Asemenea soarelui, va fi resimtita imediat ce este pornita. Fara timp lung de preincalzire, cu caldura care vine prea tarziu si prea puternica in mijlocul zilei.

m12. Timpul de reactie rapid face ca incaperea sa se mentina calda toata noaptea, iar in weekend sa nu fie necesara

m2Caldura radianta este ca si caldura soarelui, incalzeste persoanele dar nu si aerul din camera. Un confort satisfacator poate fi atins chiar daca temperatura aerului este relativ scazuta.

3. Gradentul termic este scazut. Chiar daca panourile sunt montate foarte sus pe plafon caldura nu va ramane acolo. Caldura va cobori in jos. Prin urmare, cel mai bun mod de a incalzi cladiri inalte este cu incalzire radianta. Aceasta reduce acumularea de aer cald sub acoperis la minimum. Acest lucru va reduce, de asemenea, pierderile semnificative de energie prin acoperis.

m

4. Poti sa ai acelasi confort, cu o temperatura mai scazuta a aerului. Conform graficului Bedford confortul termic prin incalzirea radianta este cu cateva grade mai joasa fata de incalzirea aerului. Acest lucru poate reduce consumul de energie pana la 10%.

5. Ai libertate de miscare! Fara echipament pe podea sau atarnand pe perete. Doar panouri subtiri pe plafon.

m3

6. Ai spatiu liber pe podea! Incalzirea radianta nu limiteaza folosirea suprafetei podelei (gauri, baza pentru masini, miscarea liniei de productie, etc.), datorita tevilor de apa din podea.

m67. Nu este necesara o intretinere speciala. Sistemul nu are nevoie de intretinere regulata speciala, neavand piese mecanice in miscare,si ramand neschimbat in timp.

8. Riscul de incediu este redus. Panourile Mark Infra Aqua pot fi utilizate in zone cu pericol de incendiu, cum ar fi: productii de lemn si hartie, zone ATEX si facilitati de productie petrochimica.

m7

9. Panourile radiante Mark Infra Aqua/Infra Aqua Eco permit o flexibilitate de instalare. Datorita caracteristicilor tehnice si estetice panourile radiante pentru tavan sunt solutia ideala pentru incalzirea cladirilor mari industriale, comerciale, educationale si sportive.

m9

10. Panourile radiante pot sa fie integrate in design. Caracteristicile estetice, fac posibila integrarea panourilor radiante in cladiri in care design-ul este important. Combintiile de culori poate face plafonul sa arate mai bine, cu panouri radiante decat fara.

Pentru a descarca brosura tehnica click pe urmatorul link: brosura tehnica Infra Aqua Eco

Pentru mai multe informatii legate de produsele Mark Climate Technology, puteti contacta specialistii la telefon: 0265 266 332 sau e-mail:office@markromania.ro