Ce tip de parchet este compatibil cu sistemul de incalzire electrica in pardoseala?

Solutia de incalzire electrica in pardoseala furnizata de catre Helix este o solutie de incalzire ce poate fi utilizata atat ca sursa unica de incalzire cat si suplimentara pentru o pardoseala calda si confortabila.

In momentul in care alegeti sistemul de incalzire in pardoseala trebuie sa luati in calcul si materialele ce vor fi utilizate ca finisaj al pardoselii incalzite. Daca alegeti sa acoperiti pardoseala cu parchet pot exista mai multe variante de instalare a sistemului de incalzire electrica in pardoseala.

1Instalarea sistemului de incalzire in sapa

Daca este aleasa aceasta varianta de instalare a incalzirii electrice, peste sapa incalzita veti putea instala diverse tipuri de parchet – de la parchet laminat la parchet stratificat, instalat prin lipire cu adeziv sau flotant. Este recomandat sa alegeti un parchet certificat de producator pentru sisteme de incalzire in pardoseala.

In acest caz, va propunem pentru realizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala cu montaj in sapa cablurile de incalzire din gama VCD furnizate in diverse variante de putere.

Instalarea sistemului de incalzire direct sub parchet2

Daca optati pentru sistemul nostru Woodtec pentru incalzire sub parchet peste aceste covorase incalzitoare puteti instala parchet laminat sau triplu stratificat tip click fara lipire, tip flotant. De asemenea, este bine sa alegeti un parchet compatibil cu sisteme de incalzire in pardoseala – de obicei producatorul de parchet marcheaza ambalajul produsului pentru a arata si compatibilitatea cu sisteme de incalzire in pardoseala.

In ambele variante va recomandam sa utilizati pentru controlul exact al temperaturii regulatoarele noastre inteligente din gama HLX sau OCD ce masoara atat temperatura din pardoseala cat si pe cea din ambient. Mai mult, vi se ofera posibilitatea de a programa functionarea sistemului de incalzire in pardoseala pe intervale orare in functie de programul zilnic.

Helix va ofera si posibilitatea de a controla sistemele de incalzire centralizat, local sau la distanta prin Internet astfel incat sa aveti intotdeauna un nivel de confort ridicat dar sa si puteti realiza economii.

ALEGE ACUM CONFORTUL TERMIC SUPERIOR CU COSTURI REDUSE!

Recomandat de pe Arhispec.ro
Cronotermostat incalzire pardoseala ELEKTRA OCD5
Cand optati pentru incalzire electrica in pardoseala Helix alegeti un sistem durabil, eficient si economic cu 20 ani garantie fabricat de catre specialisti in domeniu.

Echipa Helix are peste 9 ani de experienta in importul, distributia si instalarea sistemelor electrice de incalzire, incalzire in pardoseala si degivrare.

Solutiile Helix au fost alese atat pentru obiective rezidentiale cat si pentru proiecte comerciale si publice.

Pentru mai multe detalii sau consultanta din partea specialistiilor Helix, va invitam sa completati formularul de mai jos: