De ce ați avea nevoie de un produs software în plus față de un sistem de detecție incendiu de calitate înaltă?

  • Pentru a susţine o mai rapidă şi precisă luare a deciziilor într-o situaţie de urgenţă
  • Pentru a-şi îndepli obiectivele cu mai puţine resurse şi training-uri mai simple pentru situaţiile în care personalul se schimbă frecvent
  • Pentru a creşte fiabilitatea site-ului

Cerberus DMS – O nouă perspectivă asupra protecției la incendiu a clădirilor

Fie că aveți nevoie de o aplicație simplă pentru gestionarea sistemului de incendiu sau de o aplicație avansată pentru un sit industrial complex, Cerberus DMS vă sprijină în a proteja clădirea dvs. într-un mod mai inteligent, mai eficient și mai flexibil.

Managementul siguranței dvs. la incendiu și managementul sistemelelor de securitate nu trebuie să fie complicate

Cerberus DMS este o stație de management personalizabilă care face ca protecția clădirii să fie mai inteligentă, mai ușoară și mai flexibilă. Acesta vă oferă puterea de a răspunde evenimentelor care implică siguranța vieții și evenimentelor legate de securitate rapid și fiabil. Fluxurile de lucru integrate şi armonizate garantează o privire de ansamblu rapidă și concentrată în timpul evenimentelor și rezistenţă la eroarea de funcționare a sistemelor de siguranță și securitate conectate.

Bazat pe tehnologia de vârf de la Siemens, Cerberus DMS se adresează nevoilor imediate ale sistemului dumneavoastră şi adăpostește, de asemenea, extinderi viitoare, prin integrarea disciplinelor multiple cum ar fi siguranța la foc și securitate cu controlul accesului, detecţia la efracţie si supravegherea video.

Solicită aici mai multe informații despre soluțiile inteligente pentru clădiri oferite de Siemens

Cerberus DMS dintr-o privire:

  1. Ușor de folosit și gestionat: îmbunătățirea securității vieții și continuitatea afacerii; costuri operaționale și productivitate optimizate.
  2. Platformă deschisă pentru integrare ușoară: costuri reduse ale ciclului de viață în timp ce costurile pot crește ca urmare a modificărilor din clădire.
  3. Scalabil și flexibil prin modularitate: protecție a investiției și siguranță crescută prin adaptabilitatea mare la nevoile clienților.