Bilantul dupa 1 an de eficienta energetica impusa: crestere de 80% pe piata centralelor in condensatie

Directivele ErP (Energy-related Products) introduse in urma cu un an au generat o crestere de 80% pe piata centralelor in condensatie, conform datelor transmise de Viessmann, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de incalzire.

Practic, normativul ErP a impus pietelor europene sa comercializeze doar produse care ating un anumit prag de eficienta energetica, ceea ce a determinat o explozie in vanzarile de modele in condensare.

viesmann-vitonens-050

In acest context, in primele 10 luni din 2016 Viessmann a vandut peste 20.000 mii de centrale termice in condensatie, modelul cel mai bine vandut fiind centrala murala Vitodens 050-W, incadrata in clasa de eficienta energetica A.

viesmann-vitonens-050-1

Descopera produsele VIESSMANN pe ARHISPEC! 

Piata echipamentelor de incalzire s-a schimbat definitiv, iar din aceasta poveste au avut de castigat atat consumatorii, care se bucura de economie de pana la 30% la consumul de gaz, cat si mediul inconjurator, care se bucura de emisii de CO2 mai reduse.

Proiectele identificate de IBC FOCUS in ultimele 30 de zile au specificat in caietele de sarcini un necesar de aproape 8000 de centrale termice.
Vrei sa afli in ce cantitati au fost specificate alte materiale de constructii si dotari cladiri in ultima luna? Cere un demo gratuit!