TOP 5 motive pentru care recomandam rezervoarele de stocare apa din otel galvanizat

Highberg Solution este o companie cu capital privat integral romanesc, specializata in productia rezervoarelor metalice pentru stocare lichide. Prezenta pe piata din 2006, in foarte scurt timp, a devenit lider de piata in Romania cu peste 1.000 de proiecte in tara si strainatate atat din domeniul public cat si cel privat. 2

Este singura companie producatoare de rezervoare FM Approved din Romania si din Sud-Estul Europei.  Si-a obtinut din februarie 2016 certificarea FM Approved- cea mai importanta la nivel mondial pentru rezervoarele de incendiu.

Rezervoarele pot fi utilizate pentru stocare: apa potabila, apa pentru rezerva de incendiu, apa industriala si de proces, apa sarata, apa uzata, petrol, combustibili, chimicale, levigat si biomasa lichida pentru producerea de biogaz.

Iata care sunt top 5 motive pentru care recomandam rezervoarele de stocare apa din otel galvanizat de la Highberg Solution:

1.Fiecare rezervor este proiectat si produs in functie de cerintele fiecarui client sau proiect in parte. 

Rezervoarele de stocare produse de Highberg Solution sunt proiectate in baza calculelor de inc7arcare statica si dinamica facute pentru locatia respectivului rezervor. Rezervoarele pot fi proiectate conform urmatorilor parametrii:
ÔÇó Zona seismica: conform normativelor: P100/2013 (EN1998:1),┬áFM4020, AWWA D103;
ÔÇó Incarcare la vant: EN 1991-1-1-4:2005 (Eurocode 1 Part 1-4);
ÔÇó Incarcare la zapada: EN 1991-1-1-3:2003 (Eurocode 1 Part 1-3).

2. Proiectul de fundatie este inclus pentru fiecare rezervor in parte. 

In baza studiului geotehnic pentru locatia rezervorului, Highberg Solution pune la dispozitia beneficiarului proiectul de fundatie pentru fiecare rezervor in parte. Acest proiect este inclus in pretul rezervorului si este proiectat in asa fel incat costurile cu materialele necesare pentru fundatie sa fie cat mai mici dar in acelasi timp sa asigure si ranforsare corespunzatoare conform necsitatilor proiectului.

3. Costuri de achizitie mai mici cu pana la 30%-40%/rezervor fata de rezervoarele sudate sau alte tipuri de rezervoare.

De asemenea, vorbim de 4costuri CONSTANTE de mentenanta in timp:┬ámax. 1.5% pe an din valoarea de achizitie a rezervorului, in perioada de┬ágarantie ÔÇô pentru rezervoarele de stocare apa; max. 3% pe an din valoarea de achizitie pentru extinderea de garantie, in┬áfunctie de echipamentele rezervorului – pentru rezervoarele de stocare┬áapa.

4. Rezervoarele produse si furnizate de Highberg Solution sunt configurate pentru a fi utilizate in parametri optimi pana la temperaturi de -42 grade C timp de 6 zile consecutive.

5. Toate tipurile de rezervoare sunt livrate cu sisteme hidraulice complete (conectica, cleme si suporti de fixare) fabricate din otel inox sau otel galvanizat.

Mai mult, fiecare rezervor este livrat cu o scara verticala de acces cu crinolina si platforma de inspectie, fabricate din aluminiu.

8

Datorita calitatii de top a materialelor folosite cat si a folosirii a celor mai inalte standarde in intregul ciclu al unui proiect, incepand de la faza de proiectare a fiecarui rezervor si pana la montajul si testarea fiecarui produs, Highberg Solution a devenit o companie de referinta in ceea ce priveste calitatea produselor si profesionalismul echipei sale atat pentru partenerii de afaceri cat si pentru clienti.