Bateriile termostatate de la FERRO si avantajele lor

Cu totii ne dorim ca in propriile case sa avem parte de confort sporit si siguranta. Iar atunci cand vine vorba de efectuarea unei renovari sau a instalarii unei baterii sau a unui set de dus nou, pot aparea indoieli cu privire la cea mai buna alegere. Pentru a face acest lucru, fiecare dintre noi trebuie sa luam in considerare unele aspecte, cum ar fi designul obiectelor sanitare, care trebuie sa se armonizeze cu cel al incaperii, tehnologia pe care dorim sa o avem si chiar una dintre cele mai importante caracteristici in multe case,  aspectul economic.

FERRO Aquamat baterie termostatata incastrata cu 3 functii

Un raspuns la toate aceste preocupari il reprezinta bateriile termostatate marca FERRO, care iti aduc o experienta placuta prin utilizarea lor si toate avantajele descrise mai sus. Acest tip de dispozitive se asigura ca temperatura apei se mentine constanta, in orice moment al utilizarii sale.

Confort sporit, economie si siguranta prin utilizarea de baterii termostatate FERRO

Toate experiente neplacute legate de fluctuatia temperaturii apei pot fi evitate cu usurinta prin utilizarea de baterii termostatate. Te vei putea asigura, astfel, ca nu vei avea parte de suprize neplacute in timpul in care te speli pe maini sau faci dus, ori de cate ori vei opri sau reporni apa, tu sau ceilalti din locuinta.

FERRO Trevi set de dus 2 in 1 cu baterie termostatata

Un alt avantaj de care te poti bucura prin utilizarea de baterii termostatate este chiar economia apei, deci implicit si costuri mai mici. In loc sa lasi apa sa curga pentru a se putea autoregla la temperatura pe care ti-o doresti, folosind baterii termostatate vei beneficia chiar de la inceput de apa calda, la temperatura dorita de tine. Cartusele sunt proiectate pentru a ajunge rapid si consecvent la temperatura dorita. Acest lucru previne deseuri inutile de apa prin reducerea timpului de reactie și posibilele modificari de temperatura in timpul utilizarii bateriei. Odata ce vei monta baterii termostatate in locuinta ta, odata cu experienta placuta oferita vei constata si o scadere a consumului si, deci, economisirea pe termen lung.

FERRO Trinity baterie termostatata pentru dus

In cazul familiilor cu copii, siguranta este prioritara, iar mentinerea temperaturii constante a apei prin instalarea de baterii termostate este o masura de siguranta impotriva riscului de ardere sau de racire a apei. Bateriile termostatate FERRO  includ functia SAFE STOP, care blocheaza apa la 38 grade pentru a asigura siguranta, in special pentru copii. Acest sistem, de asemenea, taie alimentarea cu apa calda in caz de intrerupere a alimentarii cu apa rece si, astfel, se evita riscul de arsuri. Iar daca doriti setarea apei la o temperatura mai ridicata sau mai scazuta, puteti sa o faceti extrem de usor, utilizand butonul de setare manuala a temperaturii. Mai mult decat atat, sistemul SAFE TOUCH previne incalzirea corpului bateriei si astfel se anuleaza riscul de accidente prin ardere cand atingem bateria.

FERRO Trinity set de dus 2 in 1 cu baterie termostatata

Prin instalarea de baterii termostatate FERRO intreaga familie se va putea bucura de o baie calda in zilele reci de iarna, dar si de un dus racoritor in vremurile toride, fara a mai fi nevoie sa va luptati cu reglajele apei. Iar de acelasi confort va veti putea bucura si in cazul doar doriti sa va spalati pe maini sau sa spalati vase. Va invitam sa descoperiti diversitatea de baterii termostatate marca FERRO pe www.ferro.ro