TOP 5 motive pentru care recomandam boilerele preparare A.C.M

In completarea programului de echipamente de incalzire, specialistii in instalatii dezvolta o gama larga de boilere si acumulatoare, care indeplinesc toate cerintele in privinta prepararii apei calde menajere si pentru aportul la incalzire.

Specialistii As Group Romtherm ne recomanda boilerele pentru preparaea apei calde menajera Vitocell, gama Viessmann. De exemplu, iata care sunt TOP 5 motive care aduce avantaje boilerului Vitocell 100-L:

  1. Rezervorul din otel al acumulatorului este protejat impotriva coroziunii prin email in doua straturi Ceraprotect. Protectia catodica suplimentara asigurata de anodul de magneziu, anod alimentat de o sursa independenta, livrabil ca accesoriu.
  2. Acumularea apei calde menajere se realizeaza la temperatura corespunzatoare reglajului si in cazul temperaturii modulate pe tur.
  3. Nu exista zone critice de formare a bacteriilor, datorita incalzirii uniforme a intregului volum de apa.
  4. Amplasarea este usoara datorata greutatii reduse si termoizolatiei din spuma moale expandata poliuretanica demontabile.
  5. Boilerul Vitocell 100-L are pierderi reduse de caldura datorita termoizolatiei de mare eficienta asezata de jur imprejur (fara freon).

vitocell

Boilerul Vitocell 100-L:

Acumulator din otel cu email in doua straturi Ceraprotect, pentru apa calda menajera, asezat vertical.

Capacitate: 500 pana la 1000 Litri

As Group Romtherm promoveaza solutii integrate in domeniul instalatiilor in constructii pentru segmentul domestic, rezidential: sisteme sanitare, sisteme termice, sisteme electrice, sisteme de climatizare si ventilatie. Fiecare imobil este o entitate complexa si mentalitatea companiei este de a il restaura functional prin intermediul sistemelor care inseamna sinergie, nu prin intermediul produselor care denota o abordare distincta si separata, nearmonioasa.

Doresti mai multe informatii despre acest produs sau alte servicii complexe de instalatii?

Completeaza formularul de mai jos!