Atlas Copco: noile Pompe de Vacuum DZS cu costuri reduse de exploatare

Atlas Copco lanseaza gama de Pompe de Vacuum DZS, cu profil tip gheara si costuri reduse de exploatare

  • Noile pompe de vacuum de la Atlas Copco se bazeaza pe un design simplu, dar sunt perfect adaptate la orice tip de situatie. ┬á
  • Gama de pompe de vacuum DZS este dotata cu gheare din otel inoxidabil si camere de pompare rezistente la coroziune.

27 Septembrie 2016

Atlas Copco, lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate sustenabila, isi mareste portofoliul cu noua gama DZS de pompe de vacuum cu functionare uscata. Potrivita pentru o arie larga de aplicatii, de la sisteme de ventilare centrale pentru spitale, pâna la transport pneumatic, DZS este o solutie durabila si fiabila.

Pompele de vacuum cu profil tip gheara au in dotare camere de vacuum uscate, care ofera performante ridicate si eficienta energetica, si se bazeaza pe un design simplu si functional.

Atlas Copco a inovat tehnologia multi-gheara pentru compresoare, iar dupa achizitionarea companiei Edwards, specializata in adaptarea tehnologiei de tip gheara in aplicatii de vacuum pentru industria de electronica high tech, experienta si competenta  celor doua companii au condus catre obtinerea unor produse eficiente si fiabile, cu un design inovativ.

DZS 150 claw vacuum pump

Materiale inovatoare si asamblare rapida

In cazul pompelor de vacuum, majoritatea gazelor de proces trec chiar prin pompa, provocând defectiuni premature, ceea ce poate crea neajunsuri insemnate pentru productie. Fabricate pe fundamentele de design ale compresoarelor Atlas Copco, aceste noi pompe incorporeaza materiale si acoperiri inovatoare. Gama DZS incorporeaza ca standard gheare de otel inoxidabil si camere de pompare rezistente la coroziune, pentru operare fiabila chiar si in conditii vitrege.

In mod normal, in cazul unei defectiuni de proces, curatarea corecta a ghearelor nu poate fi realizata fara demontarea lor, ceea ce necesita apoi resincronizarea intregului mecanism si demontarea cutiei de viteze ÔÇô o operatiune consumatoare de timp.

In schimb, designul DZS prezinta gheare demontabile care sunt usor de curatat, la care etansarea poate fi schimbata rapid, iar asamblarea se face fara a demonta cutia de viteze, salvând timp si resurse. Designul modular al camerei de pompare, al cutiei de viteze si al amortizorului ofera o pompa simplu de intretinut, care necesita o inlocuire partiala, in locul uneia complete, in cazul unei avarii de sistem.

ÔÇ×Am lucrat timp de multi ani la tehnologia de tip gheara in industria aerului comprimat si a celei de vacuum, iar miile de masini fiabile ne ofera o reputatie excelenta si un volum┬ámare de cunostinte si experienta cu aceasta tehnologieÔÇŁ, a declarat Koen Lauwers, vice presedinte Industrial Vacuum Atlas Copco. ÔÇ×Aceasta este o pompa construita pe principii de simplitate si durabilitate care va fi cu voi pentru mult timpÔÇŁ, completeaza Lauwers.

Puteti afla mai multe informatii despre pompa de vacuum, cu functionare uscata, cu profil tip gheara, vizitând: www.atlascopco.com/vacuum

Atlas Copco este un furnizor mondial de solutii pentru productivitate sustenabila. Compania ofera clientilor compresoare innovative, solutii de vacuum si sisteme de tratare a aerului, echipamente de constructii si minerit, unelte electrice si sisteme de asamblare. Atlas Copco dezvolta produse si servicii axate pe productivitate, eficienta energetica, siguranta si ergonomie. Compania a fost fondata in 1873, are sediul in Stockholm, Suedia, fiind prezenta in peste 180 de tari. In 2015, Atlas Copco a inregistrat venituri de 11 miliarde euro.