GEWISS lanseaza o noua gama de prize si intrerupatoare pentru doza rotunda

Recomandat de pe Arhispec.ro
Dahlia: Noua gama de aparataj ultraterminal monobloc
Sub sloganul „Essential simplicity”, GEWISS lanseaza o noua gama de prize si intrerupatoare pentru doza rotunda.

Noua gama are o forma curata, dreptunghiulara, imbunatatita printr-un finisaj neted si contemporan, care incorporeaza controlul cu stilul.

DAHLIA este noul sistem de cablare proiectat de GEWISS, cu o nota de clasa pentru locuintele contemporane. Aspectul elegant si forma clasica, design-ul italian simplu si discret ofera un sentiment de armonie si estetica spatiilor rezidentiale.

DAHLIA va permite sa va exprimati personalitatea prin intermediul mai multor optiuni de culoare (alb, ivory, gri antracid etc) astefel incat sa puteti alege combinatia perfecta pentru punctul de control.  Poate fi orientata vertical sau orizontal, ducand la minimalizarea numarului de coduri de produse si facand instalarea mai usoara.

gewiss

GEWISS este un producator italian de echipamente si materiale electrice, avand un portofoliu de peste 20 000 de produse si o experiente de 45 de ani in sectorul ingineriei electrice. Siguranta, designul si calitatea sunt principalele caracteristici ale produselor GEWISS, oferind solutii integrate pentru proiecte din sectorul rezidential, industrial & tertiar si lumonotehnic.

Afla mai multe despre acest produs si alte mii de produse accesand Arhispec.ro– cea mai mare arhiva cu documentatii si produsele ideale pentru locuinta ta.