AFRISO: noul sistem modular de aparate de masura- CAPBs

a1De 147 de ani, AFRISO ridica standardele in domeniul aparatelor de masura si control, prezentand permanent inovatii si asumandu-si rolul de trendsetter in domeniu.

Este acum randul noului sistem modular, flexibil de aparate de masura, denumit CAPBs. In premiera, prin intermediul CAPBs, intreaga gama de analizoare de ultima generatie AFRISO – BLUELYZER ST, EUROLYZER STx si MULTILYZER STe, manometrele digitale S4600-ST, precum si alte aparate de masura portabile isi pot extinde spectrul de utilizari: localizarea scaparilor de gaze explozive, masurarea vitezei, umiditatii si temperaturii aerului, debitului, presiunii si temperaturii apei, determinarea calitatii aerului ambiental si a presiunii mediilor gazoase. Astfel, cu noile module profesionale CAPBs, clasicele aparate de masura portabile AFRISO devin aparate multifunctionale intr-o clipa, cu o versatilitate neegalata in domeniul HVAC, dar si al alimentarilor cu apa.┬áa2Aparatele CAPBs formeaza practic un sistem modular complet nou ce comunica perfect atat cu aparatele de masura profesionale AFRISO de ultima generatie, cat si direct cu tableta / smartphone. Extrem de important este faptul ca ele constau intr-o unitate de baza – un aparat compact, ergonomic – la care se pot atasa numerosi senzori interschimbabili. Unitatea de baza include alimentarea electrica (acumulator / baterii), tasta multifunctionala, semnalizare acustica si vizuala. Prin intermediul acestui concept cu senzori interschimbabili se reduc atat costurile, precum si gabaritul trusei de aparate de masura necesare specialistilor.a3

Conectarea intre modulul CAPBs si aparatul de masura AFRISO sau tableta / smartphone se realizeaza simplu, instantaneu si stabil prin Bluetooth Smart. Aparatul de masura AFRISO, respectiv aplicatia gratuita pentru tableta / smartphone ofera multiple posibilitati de preluare, prelucrare, stocare si transmitere a datelor masurate. Cu ajutorul imprimantei portabile Europrinter (conectata la aparatul de masura AFRISO), protocolul de masurare se poate lista si preda clientului imediat, la locul masurarii.

Doriti mai multe informatii despre acest produs?

Va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a lua legaturacu specialistii  AFRISO.