Confort și sănătate cu radiatoarele igienice de la VOGEL&NOOT

Standarde înalte de igienă înseamnă măsuri sporite de curățenie și dezinfectare, garanția protecției sănătății individuale, inclusiv confort termic asigurat de emițătoare de încălzire care mențin mediul interior curat și igienic.

Radiatoarele igienice de la VOGEL&NOOT reprezintă soluția optimă pentru obținerea unui nivel confortabil de căldură în spitale, clinici, laboratoare sau alte spații unde cerințele de igienă sunt foarte stricte.

Radiatoarele igienice de la VOGEL&NOOT asigură confort termic fără depunerea și dispersarea particulelor de praf, prin eliminarea elementelor pe care se poate depune praful – grila superioară tip grătar și capacele laterale – și a elementelor de convecție.

Avantajele radiatoarelor HYGIENE de la VOGEL&NOOT:

  • Îndeplinesc cele mai înalte standarde de igienă
  • Ușor de curățat
  • Căldură radiantă amplificată
  • Disponibile în 3 versiuni de racordare: Compact, Ventil şi T6
  • Tehnologie cu ventil termostatic presetat integrat (modelele Ventil şi T6)

Radiatoarele igienice de la VOGEL&NOOT sunt disponibile atât în versiune cu panoul frontal profilat, cât și cu panoul frontal neted.

Radiatoarele produse de VOGEL&NOOT îndeplinesc numeroase standarde de calitate recunoscute la nivel internațional și procesele de producție din toate fabricile sunt certificate ISO. Mai mult, datele de calitate și performanță ale radiatoarelor panou de la VOGEL&NOOT sunt periodic verificate și confirmate de insituții europene acreditate.