Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric iti asigura confortul termic ideal

Imbinand avantajele tehnologiilor de ultima ora cu un aspect elegant, sofisticat si modern, aparatele de climatizare Mitsubushi Electric asigura spatii de locuit si de lucru perfect climatizate. Pentru a face fata sezonului cald, dar si pentru a asigura o mai buna calitate a aerului in celelalte anotimpuri, brandul japonez Mitsubishi Electric propune 5 game de aparate de aer conditionat silentioase, extrem de performante si eficiente energetic, cu care poti obtine cu usurinta microclimatului ideal in orice incapere.

Gama MSZ-S si MSZ-G
Cu unitati interioare compacte si elegante, aparatele de climatizare din gama MSZ-S si MSZ-G sunt performante si extrem de silentioase. Cu un design ingrijit, potrivit pentru dormitoare mici, contribuie la economisirea energiei prin selectarea capacitatii optime necesare pentru fiecare incapere.

Gama MSZ-W
Cu un domeniu larg de functionare pornind de la -15 grade Celsius in regim de incalzire si multiple posibilitati de control, aparatele din gama MSZ-W ofera un confort maxim si un design elegant, potrivit oricarui interior. Tehnologia inverter Mitsubishi Electric asigura ajustare automata a capacitatii de functionare a aparatelor de aer conditionat in functie de necesitati.

Gama MSZ-D
Aparatele de aer conditionat din gama MSZ-D au unitati interioare si exterioare compacte, de inalta performanta si sunt dotate cu filtre de purificare a aerului de mare eficienta, pentru un grad ridicat de confort. Sistemul de comanda si interfata Wi-Fi permit un control extins al functionarii aparatului.

Gama MSZ-H
Cu unitati interioare compacte, de inalta performanta, aparatele de aer conditionat din gama MSZ-H beneficiaza de tehnologia avansata inverter si contribuie la economisirea energiei, asigurand in acelasi timp un mediu confortabil in orice incapere. Unitatea interioara este prevazuta cu un panou frontal neted, ce confera eleganta si este usor de curatat.

Pentru mai multe informatii si caracteristici tehnice despre cele 5 game de aparate de climatizare descarcati brosura AICI.

Mitsubishi Electric este lider mondial in tehnologia de racire si incalzire pentru instalatiile rezidentiale si comerciale. Aparatele de climatizare produse de Mistubishi beneficiaza de cel mai avansat sistem inverter din lume si o garantie de 3 ani de la punerea in functiune si pot fi achizitionate in Romania prin Dipet, companie care activeaza cu succes de peste 20 de ani pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie.

Beneficiaza de maxim de confort pe timpul verii. Solicita o oferta de pret pentru aparatele de climatizare Mitsubishi Electric completand formularul de mai jos: