Cele mai specificate branduri pentru instalatii HVAC

Piata HVAC cuprinde echipamente si accesorii pentru racirea, incalzirea si tratarea aerului, iar din totalul de peste 2800 de proiecte identificate in ultimele 6 luni, peste 600 au specificat in caietele de sarcini produse pentru instalatii HVAC.

Folosind instrumentul de business inteligence IBC Focus, am constatat ca doar la 7% din produsele necesare este specificat brandul, 93% din aceasta piata ramanand nespecificata.

In caietele de sarcini, arhitectii au specificat in mare parte branduri foarte cunoscute cum ar fi Daikin, Systemair, Schako, Samsung sau Panasonic, dar si branduri mai putin populare precum Trane, Acvila sau Novovent.

hvac-nl

In ceea ce priveste zonele cu cele mai multe proiecte in care au fost specificate instalatii HVAC, fruntase sunt, la egalitate, Bucurestiul si Clujul, urmate de Timis, Iasi, Dolj si Brasov.

Pe ARHISPEC au cont peste 1200 de arhitecti, care au acces la cea mai mare biblioteca cu documentatii tehnice pentru produse folosite in domeniul constructiilor si instalatiilor. Un cont de producator iti poate creste notorietatea brandului in randul arhitectilor, iar in proiecte viitoare au sanse si mai mari sa fie specificate produsele tale!