Iluminatul in sali de joc in 5 imagini reprezentative. Studiu de caz: Bonus Brasov

Unul dintre principalele aspecte care trebuie avute in vedere in amenajarea interioara a unui spatiu, indiferent de destinatia acestuia este iluminatul. Crearea unei atmosfere placute, adecvate necesitatilor si starii de spirit poate face diferenta intre o afacere de succes si una sortita falimentului.

Daca pentru mediul rezidential sau pentru hoteluri si restaurante, alegerea surselor de iluminat se face in functie de designul ales si necesitatile fiecarui spatiu, in ceea ce priveste spatiile precum salile de joc se merge mai departe, pe principiul „go big or go home”.

Caralux dispune de o varietate de semne luminoase jackpot de interior, capabile sa satisfaca diferite necesitati ale clientilor cu sali de joc de marime mica, mijlocie sau mare, precum si sali de joc. Unul dintre proiectele pentru care pentru care a furnizat solutii de iluminat este si sala de jocuri Bonus din Brasov.

Solutiile furnizate pentru Bonus Brasov:

1. Cercuri montate pe tavan din masa plastica vopsita auriu, cu fata inferioara din stiplex si montate leduri RGB in interior.

2. In partea de jos, sub scarile negre, o scafa in care este instalata lumina alba obtinuta tot cu LED-uri, la fel ca cea de langa pian:

3. Imaginea de mai jos cuprinde toate tipurile de scafe realizate pentru locatie, adica cele montate in tavan cu lumina indirecta cat si cele din scafe, cu lumina indirecta:

4. Litere de inox lucios, asemanatoare cu oglinda, iar litera ,,OÔÇŁ facuta din cristale modulare de sticla. Litera O este luminata si are un efect de difuzie aparte dat de cristalele de sticla.

5. Lumina ambientala a fost realizata cu diferite tipuri de spoturi si becuri alese special in functie de intensitate si pozitionate astfel incat lumina sa scoata in evidenta suprafetele lucioase, fara a fi deranjante pentru ochi.

Despre Caralux
CARALUX PROD produce firme luminoase cu tuburi spectrale si LED-uri din anul 1994, fiind prima societate din Europa de Est care, in anul 2004, a propus un sistem nou de iluminat bazat pe tehnologie cold cathode.

Solicita aici o oferta pentru solutiile oferite de Caralux!