ZUMBA – bateria cu chef de mișcare

Fiecare zi începe în bucătărie! De la cafeaua sau ceaiul de dimineață, servirea unui mic dejun împreună cu familia, munca de la birou care s-a mutat în bucătărie sau degustarea unui pahar de vin după cină, această încăpere a depășit granițele unui spațiu doar pentru gătit.

Astăzi, amenajarea bucătăriei îți reflectă personalitatea și a devenit un spațiu prietenos și relaxant. Fie că este modernă, rustică, minimalistă sau clasică, accesorizarea și culorile pe care le folosești te vor încărca cu energie pozitivă.

Deoarece vei utiliza des bateria de bucătărie, trebuie să îi acorzi o atenție maximă. Unul dintre produsele marca FERRO care reprezintă un succes pe piață este noua baterie de bucătărie Zumba. În multitudinea de oferte, Zumba se diferențiază prin faptul că întrunește două calități esențiale pentru orice obiect de amenajare: aspectul ireproșabil și funcționalitatea peste așteptări.

Pe scurt, Zumba este bateria de bucătărie cu pipă flexibilă, care se poate modela în aproape orice formă, adaptându-se nevoilor tale punctuale de miscare a acesteia. Înălțimea pipei poate fi setată în intervalul de 28-44 cm, iar pe orizontală pe o distanță de la 15 până la 35 cm. Cu alte cuvinte, este atât de flexibilă încât poți să speli orice în chiuvetă, de la vasele mici la cele mai înalte oale, fără să te mai gândești că poate nu încap din cauza bateriei.

Zumba este prezentă pe piață în 8 variante de culoare – roșu, verde, galben, verde mentă, bej, gri, alb și negru. Iar dacă te plictisești de culoarea pe care ai ales-o inițial, avem opțiunea de a înlocui pipa bateriei, deoarece pipele Elastico sunt disponibile la vânzare și separat. Dispune de cartuș ceramic care reglează debitul și îți permite combinarea apei calde cu cele reci, pentru a obține temperatura ideală, perlatorul FerroAirMix cu economie de apă, iar montajul se realizează cu un singur orificiu.

Si pentru că o fotografie face cât o mie de cuvinte, vă prezentăm mai jos câteva variante de amenajare și design în bucătărie care au în prim-plan bateria Zumba. Vara asta bucură-te de o bucătărie colorată!