Cu bateriile FERRO VerdeLine poti economisi pana la 50%

Apa este una dintre cele mai importante resurse ale mediului natural. 72% din suprafata Terrei este acoperita de apa, insa mai mult de 97% este apa sarata. In acelasi timp, o mare parte din populatia globului traieste in tari in care apa dulce reprezinta o mare problema. Pentru a asigura un viitor sustenabil, trebuie sa adoptam o atitudine proactiva fata de produsele care limiteaza consumul inutil de resurse.

Bateriile FERRO care beneficiaza de tehnologia VerdeLine economisesc apa si reduc consumul de energie, scazand astfel semnificativ costurile de intretinere a imobilului in care locuiti.

Solutiile unicat marca FERRO folosite in procesul de productie a bateriilor permit reducerea consumului de apa cu pana la 50%, datorita componentelor moderne cum ar fi: perlatoarele FerroAirMix, foarte eficiente prin aportul de aer din exterior, rezultand un jet consistent si confortabil, dar cu un debit mai redus de apa si cartusele ceramice FerroClick cu 2 trepte si limitator de debit. Ce trebuie sa faci ca sa economisesti apa? Ridici clapeta la prima treapta, care ofera asa numitul jet de apa economic. Daca te grabesti si ai nevoie ca debitul sa fie ridicat, ridici clapeta peste rezistenta usoara a cartusului si debitul va creste pana la valoarea maxima. Astfel, gestionarea debitului de apa este foarte facila.

In plus, cartusul ceramic FerroClick, utilizat in constructia bateriilor VerdeLine, este dotat cu un inel special prin care putem reduce consumul de apa calda obtinand o economie de energie de pana la 50%. Acest dispozitiv are in acelasi timp si rol de protectie a copiilor impotriva eventualelor accidente cauzate de apa prea fierbinte.

In seriile de produse VerdeLine vom gasi, printre altele, colectii elegante cu forme geometrice atractive cum ar fi gama VerdeLine Florence, Alba VerdeLine sau Tiga VerdeLine.