De cati metri liniari de cabluri si conductori electrici au avut nevoie santierele din Romania in ultima luna?

Distanta dintre Romania si Australia este de aproximativ 15.000 de kilometri. Din Cluj pana in Londra faci putin peste 2000 de kilometri. Avand aceste cifre in minte, analiza de pe prospec.ro in care am vrut sa aflam cati metri de cabluri si conductori electrici au fost specificati in cadrul proiectelor din ultimele 30 de zile, capata o cu totul alta dimensiune.

O echipa dedicata de cercetare a analizat sute de pagini de caiete de sarcini si a descoperit astfel 246 de proiecte care au specificat o cantitate uriasa de 2.025.318 de metri liniari de cabluri si conductori electrici – adica┬á 2025 de kilometri – cantitate care aproape ar acoperi distanta dintre Cluj si Anglia.

De asemenea, o analiza a cantitatilor specificate in ultimele 12 luni ne-a adus fata in fata cu peste 16 milioane de metri liniari – adica peste 16.000 de kilometri de cablu pe care, daca l-am azvarli in zare, ar ajunge┬ápana in Australia.

Vrei sa afli ce alte cantitati de produse pentru instalatii specifica arhitectii? Sau care sunt proiectele care au nevoie de astfel de produse? www.prospec.ro