Tur virtual 360° in universul electricelor de la Netvolt

Cum ar fi sa poti sa vezi in acelasi timp materialele si echipamentele electrice de pe rafturile a 9 magazine din orase diferite ale tarii?

Cu ajutorul tehnologiei acum se poate. Netvolt, unul dintre jucatorii-cheie pe piata materialelor electrice din Romania, a dezvoltat un tur virtual 360° disponibil pentru cele 9 magazine din tara.

n2

Magazinele Netvolt ne asteapta cu o gama variata de materiale electrice la preturi de neegalat. La “universul electricelor” gasim diverse produse atat online, cat si in magazine: copuri de iluminat cu LED, aparataje, becuri, neone, tablouri electrice, cabluri si materiale electrice de la producatori de renume.

n1

Diversificarea gamei de produse este capabila sa satisfaca orice cerinta in domeniul  instalatiilor electrice, de tip industrial sau casnic, traditional sau modern. Reteaua de magazine din tara este intr-o continua extindere, iar in prezent Netvolt detine 9 magazine in: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Sibiu, Mures, Bistrita, Cluj, Timisoara si Oradea.

Pentru a vizualiza produsele existente la raft, trebuie doar sa alegem AICI magazinul virtual pe care vrem sa-l accesam.