Titan, noua soluție propusă de Electro Max pentru înlocuirea soluțiilor clasice din iluminatul industrial

Proiectorul cu LED-uri Titan asigură o eficiență luminoasă ridicată dată de designul folosit și de folosirea ultimei generații de LED-uri Osram.

Economie de energie

Economia de energie este raportul dintre fluxul luminos emis și consumul de energie electrică, acesta fiind net superior față de alte tipuri de surse de lumină. Acesta se datorează sistemului optic specializat și eficienței surselor de alimentare utilizate, obținând un raport de 110lm/W.

Durată foarte mare de viață

Durata de viață este apreciată ca timpul de funcționare în care fluxul luminos scade la 80% din valoarea inițială. LEDurile folosite de Electro Max au durata de viață de 100.000 ore, durată declarată de către producător.

Eco-Friendly

Comparate cu sursele de iluminat cu descărcare în gaze, LEDurile nu conțin mercur sau alte substanțe toxice și sunt reciclabile în totalitate. Mai mult, prin utilizarea iluminatului cu LEDuri contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosferă.

Caracteristici și avantaje

  • Sistem modular de până la 9 module
  • Rotire la +/-45 grade
  • Montare pe orice suprafață plană
  • Grad de protecție la apă și praf, IP 66
  • Consum redus de energie

Electro Max este un producător român de sisteme de iluminat cu LED-uri cu o experiență de peste 18 ani. Pentru mai multe informații despre acest produs saualte produse de iluminat, va invitam sa completați formularul de mai jos: