TOP 3 motive pentru care recomandam reconditionarea unui piscine

hp1Este binecunoscut faptul ca multe piscine sunt construite fara respectarea unor norme minime obligatorii privind instalatia de filtrare si tratare a apei. Acest lucru conduce la cheltuieli de exploatare si intretinere mai ridicate decat este necesar.

Care este solutia?

Specialistii Happy Pool ne recomanda reconditionarea pisinei datorita urmatoarelor aspecte:

  1. Cu timpul, se intampla sa apara probleme la partea de finisaje si hidroizolatie interioara a piscinei, care duc la deteriorarea piscinei. Mai mult, actiunea apei si a soarelui estompeaza culoarea initiala.
  2. Reconditionarea reprezinta solutia ideala pentru a va transforma piscina intr-una cu stil, moderna, dotata cu cele mai performante echipamente.
  3. Putem reconditiona piscina in paralel cu modernizarea acesteia, costurile fiind in acest caz mult mai avantajoase.

hp2Solutia propusa de Happy Pool Oradea – Bihor este una completa si cuprinde consultanta tehnica, proiectare piscine, centre WELLNESS, AQUAPARCURI, import de produse, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si postgarantie.

Happy Pool ofera o gama variata de piscine: din polipropilena, piscine prefabricate care sunt conditionate de marimi si forme standard , piscine din panouri PP placate cu Liner PVC, piscine din blocheti de polistiren armate cu beton si placate cu Liner PVC, piscine construite din beton placate cu mozaic de sticla, gresie speciala pentru piscine sau Liner ( folie PVC) care implinesc aproape toate dorintele viitorilor beneficiar.

hp3

 

Daca doriti mai multe informatii despre reconditionarea unei pisicne, va rugam completati formularul de mai jos: