Bernoulli Hybrid- pompa de caldura care atinge temperaturi de pana la 110 grade Celsius

Pompele de caldura reprezinta solutia ideala pentru imbinarea ecosnomisirii costurilor cu producerea ecologica a caldurii. Acestea sunt fabricate cu o tehnologie de ultima ora si dupa standardele inalte impuse de forurile internationale, facand fata celor mai stricte norme ecologice.

Bernoulli Hybrid reprezinta o pompa de caldura inovativa care permite incalzirea la temperaturi cu randamente unice. Spre deosebire de alte pompe de caldura existemte pe piata, pompa de caldura Bernoulli Hybrid atinge temperaturi de pana la 110 grade c.

20160429_183322Cele doua faze cheie ale pompei Bernoulli Hybrid:

Pentru incalzirea ambientelor pompa de caldura Bernoulli Hybrid se foloseste de doua prinicipii, adaptandu-si functionarea in functie de cerintele utilizatorului.

Prima faza a incalzirii are loc prin folosirea compresiei unui gaz careÔÇťfuraÔÇŁenergia termica din mediul extern pentru a-l face disponibil edificiului, insa caracteristica ce confera unicitate pompei Bernoulli Hybrid o reprezinta cea de-a doua faza de incalzire, adica, cu alte cuvinte, acel brevet ce permite utilizarea energieiintrinseci intre legaturile hidrogenului si diferitele molecule ale apei.

Acest brevet folosete o puternica presiune produsa mecanic de o turbina  intr-o camera cu apa pentru a da nastere unui fenomen natural asemanator golului format in apa.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Pompa de caldura LUCAS Bernoulli - Aer-Apa 60-70 grade
Specialistii in solutii de incalzire Rocval Construct ne arata ce anume distinge Bernoulli Hybrid de alte tehnologii destinate incalzirii:

 • Bernoulli Hybridr reuseste sa obtina temperaturi mult mai mari decat orice alte tehnologii cefunctioneaza pe baza de energie electrica.
 • este o tehnologie hibrid in totalitate electrica, fara a prezenta vreo combustie.
 • Bernoulli Hybrid este unica tehnologie care nu are limite de functionare, intrucat randamentul intemperatura ridicata precum si temperatura de iesire nu prezinta variatii datorate temperaturii externe.
 • Bernoulli Hybrid se livreaza aplicand filosofia All-in-One (adica instalare usoara, perfecta simbioza intre componente).
 • Bernoulli Hybrid foloseste acumularea unor straturi ridicate ca si inima a intregului sistem de incalzire de unde apoi energia termica se utilizeaza cu o maxima eficenta.
 • Impartirea incalzirii in doua faze diferite.

In concluzie, alegerea pompei de caldura Bernoulli Hybrid ca si solutie de incalzire pentru casa ta aduce si urmatoarele avantaje:

 1. Instalare rapida– se furnizeaza clientului final pre-asamblat, iar acest lucru permite economisirea detimp in faza de instalare, dar si o economisire considerabila tradusa in termeni ecnomici.
 2. Comunicare eficace intre componente. Cu Bernoulli Hybrid avem garantia unei asistente unice in masura sa intervina in maniera rapida si competenta in intregul sistem.
 3. Cost minim de creare a sistemului. Se elimina toate costurile de instalare datorate:
 • conectarii la conducta de metan; ┬á┬á20160429_183216
 • stocarii de combustibil (brichete, rumegus,GPL);
 • crearii si intretinerii de cosuri de fum;
 • crearii unor incaperi tehnice;
 • procedurilor birocratice (CPI, Pompieri);
 1. Utilizare usoara. Interfata este extrem de simpla si are o folosire prietenoasa (user-friendly), si este usor de descifrat.
 2. Adaptabilitate maxima si flexibilitate in distribuirea de putere.
 3. Customizarea randamentului. Fiecare client va avea un sistem propriu, personalizat in functie de exigentele sale si,care, in maniera complet autonoma, modifica proprii parametrii cu scopul de a obtine solutia ceamai buna pentru fiecare utilizator, fiind astfel in masura de a conferi un confort si o siguranta unica, traduse inclusiv din punct de vedere al econoimiei ce se poate realiza.
 4. Functionarea hibridului. Bernoulli Hybrid este unica tehnologie hibrida in masura a functiona 100% cu alimentare electrica,fara nici o combustie si deci fara nici un pericol de explozie.

Daca doriti sa montati un astfel de sistem de incalzire cu pompe de caldura, va recomandam sa luati legatura cu specialistii Rocval Construct, completand formularul de mai jos: