TOP 10 beneficii ale panourilor radiante Sunjoy

Helvetic-Sunjoy este solutia revolutionara si eficienta de incalzire a locuintei sau biroului dvs. care oferă un mediu cald și natural, cu costuri reduse de funcționare.

Sistemul de incalzire este similar cu caldura produsa de soare, fiind bazat pe radiatie infrarosie cu lungimi de unda cuprinse intre 4 si 14 microni, benefice pentru corpul uman si recunoscute in lumea medicala pentru actiunea lor stimulativa si eficientizarea activitatilor fiziologice la nivel celular.

Un alt avantaj il reprezinta ionii negativi emisi de revolutionara tehnologie cu turmalina incoroporata in panou. Aceasta ajuta la intarirea sistemului imunitar, combaterea efectelor imbatranirii si imbunatateste substantial tonusul psihic.

Importanta este de asemenea tehnologia nanosilver, care are ca efect distrugerea bacteriilor si virusilor din incapere.

Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie Samsung pusa la dispozitia Energy Korea din Coreea de Sud, producatorul panourilor SUNJOY.

Atunci cand este pornit, panoul SUNJOY creeaza un mediu placut, sanatos, natural si reconfortant.

Panoul de incalzire poate fi folosit eficient pentru incalzirea cladirilor de locuit, a cladirilor de birouri, halelor industriale, hoteluri, centre de fitness, avand un cost mult mai redus fata de alte sisteme de incalzire. SUNJOY este economic, prietenos cu mediul si benefic pentru sanatate.

Iata care sunt TOP 10 beneficii ale panourilor radiante Sunjoy:

1. Economie. Panoul SUNJOY este CEL MAI EFICIENT MOD DE INCALZIRE, cu un randament de peste 96% si consum cu pina la 50% mai mic decit oricare alta varianta moderna de incalzire – de aici si pretul imbatabil, mult mai scazut decat alte solutii de pe piata.

2. Efect terapeutic important
– efect anti imbatranire;
– relaxeaza si reduce stresul;
– regleaza hipertensiunea arteriala;
– imbunatateste circulatia sanguina;
– intareste sistemul imunitar;
– puternic efect anticancerigen;
– amelioreaza simptomele diverselor alergii;
– amelioreaza simptomele astmului;
– amelioreaza simptomele menopauzei si ale depresiei.

3. Efect anibacterian – elimina 99% din viruşi, microbi, bacterii. Elimina mirosurile neplacute si fumul, distruge in proportie de 99% virusii, microbii si bacteriile periculoase pentru sanatate, precum si acarienii din locuinte (se pot pune la dispozitie teste si analize de laborator).

4. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi. In scurt timp de la instalare, panoul SUNJOY elimina complet igrasia si ajuta la stabilirea unei umiditati optime in incapere. Panoul este prevazut cu termostat care mentine temperatura constanta si uniforma, la valoarea setata

5. Nu produce deloc zgomot, curenti de aer si praf – efect antifum si antipraf.

6. Nu prezinta niciun pericol de incendiu sau accidente. Se pot monta in locuinte, scoli, gradinite, spitale, birouri, biserici si in general in orice spatii inchise.Panourile radiante pot fi puse pe pereti sau pe tavan. Se preteaza perfect incalzirii bailor si nu ocupa deloc spatiu in incaperi. Nu sunt necesare aprobari, instalatii speciale sau intocmirea unui proiect. Se leaga la reteaua de 220V existenta (la priza), fara nicio modificare la reteaua de curent a casei.

7. Cheltuieli de intretinere 0. Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile.

8. Perfect ecologice – fara niciun fel de reziduuri poluante.

9. Termen de garantie 10 ani si durata de viata peste 25 ani.

10. PRET INCREDIBIL – INVESTITIE AMORTIZABILA IN CEL MULT 3 ANI !

Pentru mai multe informatii despre panorile Helevtic – Sunjoy, va invitam sa accesati: https://www.sunjoy.ro/ sau sa completati formularul de mai jos: