TESY: Lider european în tehnologie de încălzire ecologică și sustenabilă

Într-un interviu recent, am avut onoarea să discutăm cu Claudiu Negrescu, Head Of Market – Romania & Rep Moldova la TESY Romania, despre povestea remarcabilă a companiei și modul în care aceasta s-a transformat într-un catalizator al schimbării în ceea ce privește soluțiile de încălzire și apă caldă menajeră. Vom explora cum TESY a devenit sinonimă cu calitatea superioară, produse inovatoare și, mai presus de toate, cu un angajament puternic față de sustenabilitate.

Fondată în 1993, TESY reprezintă unul dintre cei mai semnificativi producători europeni de încălzitoare de apă electrice cu acumulare, aparate electrice de încălzire, boilere cu pompă de căldură și rezervoare de apă încălzite indirect.

Contextul economic și piața într-o continuă dezvoltare au facut ca activitatea companiei să aibă un trend ascendent, datorită produselor inovatoare, eficienței energetice și calității superioare.

Principalele atuuri care o diferențiază de concurență sunt produsele inovatoare cu tehnologie de ultimă oră, angajamentul pentru cercetare și îmbunătățire continuă și o echipă globală dedicată.

TESY se concentrează pe piața de profil ecologică și sustenabilă, anticipând o creștere a cererii pentru produse eficiente din punct de vedere energetic și cu impact redus asupra mediului.

Obiectivele companiei pentru anul următor includ creșterea cifrei de afaceri, lansarea de noi produse și investiții în dezvoltarea echipei.

TESY pune accent pe educarea publicului în legătură cu beneficiile produselor sale și se angajează să ofere soluții eficiente energetic și de înaltă calitate.

Compania are o abordare orientată spre viitor și intenționează să fie recunoscută drept un lider în furnizarea de soluții durabile și de calitate pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră în următorii ani.

Un exemplu elocvent al acestui angajament pentru sustenabilitate și eficiență energetică este gama AquaThermica Compact. Gama de boilere cu pompă de căldură nu doar că oferă o soluție de încălzire a apei eficientă, ci și contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea semnificativă a consumului de energie. Prin utilizarea acestor boilere, utilizatorii pot obține economii de energie de până la 75%, ceea ce este impresionant în contextul creșterii preocupărilor privind schimbările climatice și necesitatea de a utiliza surse de energie regenerabilă.