Testo stabileste noi standarde in domeniul tehnologiei de masurare a parametrilor electrici

Testo, expertul in tehnologia de masurare isi extinde gama de echipamente si produce acum instrumente de masurare a parametrilor electrici. Compania de succes pe plan international revolutioneaza piata globala print-o tehnologie unica si o mai mare usurinta in utilizare.

Dupa o munca intensiva de cercetare si dezvoltare Testo si-a atins tinta: prima linie de instrumente de masurare a parametrilor electrici intra in productia de serie. Cu aceste instrumente inovative compania nu numai ca intra pe un teritoriu neexplorat anterior ci si stabileste noi standarde in acest domeniu. Acest lucru se datoreaza faptului ca instrumentele inteligente de masurare a parametrilor electrici de la Testo permit utilizatorilor sa isi indeplineasca sarcinile de zi cu zi mult mai usor, in conditii de siguranta si mai eficient decât inainte. Noile produse Testo doresc sa ofere tehnologie inovatoare  pentru a permite tehnicienilor din domeniul de incalzire, ventilatie, aer conditionat si refrigerare sa lucreze mai eficient decât cu solutiile de masurare deja existente. Noile instrumente sunt extrem de usor de utilizat: acestea sunt intuitive, va scapa de pasii inutili ce inainte trebuiau parcursi si va ofera cel mai inalt nivel de siguranta fiind potrivite pentru aplicatii diverse.

Cinci game de produse pentru toate sarcinile importante de masurare.

Testo lanseaza un total de cinci game de produse pentru masurarea tuturor parametrilor importanti ai sistemelor electrice. Acestea includ un multimetru digital in trei versiuni, care recunoaste in mod automat parametrii masurati si care poate fi operat mai sigur folosind butoanele functionale decât folosind selectorul rotativ prezent la alte instrumente. Trei modele de cleste ampermetric cu un mecanism unic de prindere pentru masurarea cablurilor in locuri greu accesibile.  Din noua gama de instrumente mai fac parte si doua testere masurarea  tensiunii/curentului, care indeplinesc cele mai noi cerinte ale unui tester de tensiune si care selecteaza in mod automat parametrul masurat eliminând riscul vreunei erori. Completarea gamei se face prin trei testere de tensiune  echipate cu un afisaj LED care poate fi citit din orice pozitie si un tester de tensiune non-contact cu testo 760-2_p_ap_oth_005945un filtru de interferente cauzate de frecventele inalte.

testo 760 ÔÇô primul multimetru digital.

Gama de multimetre digitale testo 760 cuprinde trei modele pentru toate sarcinile importante de masuratori electrice. Tastele functionale inlocuiesc selectorul traditional pe toate cele trei instrumente, ceea ce inseamna o exploatare mai usoara si o mai mare fiabilitate. Setarile incorecte sunt acum imposibil de realizat deoarece parametrii masurati sunt detectati automat in momentul conectarii pinilor de masurare si datorita iluminarii tastelor functionale corespunzatoare.

testo 770 ÔÇô infasoara cablurile fara sa le atinga.testo 770-1_p_ap_oth_005957

Cele trei instrumente din gama clestelui ampermetric testo 770 sunt ideale pentru masurarea curentului non-contact la panourile de sigurante. Unul dintre cele doua brate de tip cleste poate fi retras complet in instrument. Acest mecanism unic ce infasoara cablurile din panourile electrice face ca operatiunea sa fie foarte usoara. Detectarea automata a parametrului masurat asigura de asemenea siguranta la locul masuratorilor: in zona de curent si tensiune toate cele trei instrumente detecteaza automat curentul continuu sau alternativ precum si alti parametri cum ar fi rezistenta, continuitatea curentului sau capacitatea electrica.

testo 755-2_p_ap_oth_005973testo 755 – primul tester de tensiune ce masoara si curentul.

Ambele instrumente din gama testo 755 sunt primele de acest gen: testere de tensiune care indeplinesc cele mai recente standarde si care pot masura si curentul. Aceasta inseamna ca sunt potrivite pentru sarcinile de zi cu zi. La fiecare utilizare isi selecteaza automat setarile potrivite, prevenind astfel setarile incorecte si periculoase. Ambele instrumente au toate functiile importante pentru determinarea tensiunii , pentru masurarea curentului, rezistentei, precum si pentru testele de continuitate.

testo 750-3_p_ap_oth_005951 - Copytesto 750 ÔÇô tester de tensiune cu indicator multilateral cu LED

Cele trei modele din gama testerelor de tensiune testo 750 sunt primele instrumente cu un indicator multilateral cu LED. Afisajul poate fi vazut din orice pozitie si garanteaza o indicatie ideala de tensiune datorita fibrelor sale optice unice. Toate cele trei modele satisfac cele mai recente cerinte in ceea ce priveste testerele de tensiune in conformitate cu standardul EN 61243-3: 2010 si au specificatii de siguranta in conformitate cu CAT4.

testo 745_p_ap_oth_005970testo 745 – tester de tensiune non-contact cu LPS (Low pas filter)

Testerul de tensiune non-contact testo 745 cu domeniu de masura al tensiunii de pâna la 1.000 V este potrivit pentru verificarea initiala si rapida a oricaror surse de defect. In cazul in care prezenta tensiunii este detectata, testo 745 ofera un avertisment prin intermediul unui semnal vizual si acustic clar. In scopul realizarii unei masuratori corecte testerul de tensiune este dotat cu un filtru de interferente cauzate de frecventele inalte. In plus este rezistent la apa si praf conform IP 67.

Odata cu introducerea instrumentelor de masura electrice, Testo ofera acum posibilitatea de a beneficia de solutii de masurare portabile si stationare pentru aproape toate domeniile de aplicare, de la un singur furnizor.

Accesati www.testo.ro pentru mai multe detalii privind tehnologia masuratorilor electrice sau cereti mai multe detalii consultatiilor nostrii la info@testo.ro sau 0264-202.170.