Termosemineul perfectionat sa concureze cu cele mai renumite branduri

Ibormed, companie relativ noua pe piata, dar cu avantajul de a reuni o echipa cu experienta in realizarea mai multor tipuri de termoseminee, a reusit perfectionarea termosemineului Carla Aqua+ 33,4 KW – care poate concura lejer cu termoseminee de la branduri de renume din domeniu.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Termosemineu Carla Aqua+ 33,4 KW
Carla Aqua+ puncteaza la capitolele randament si eficienta calorica, avand avantajul unui consum redus de combustibil si se remarca prin desingul inspirat.

Mai mult decat atat, termosemineul perfectionat de Ibormed ofera o incalzire extinsa prin diverse instalatii (calorifer, incalzire pardoseala, etc.), furnizand in acelasi timp apa calda menajera. Poate functiona in tandem cu alte tipuri de centrale. Produsul este confectionat din materiale care respecta standardele tehnologice optime.

Corpul termosemineului este confectionat din tabla de otel si fonta cenusie, vopsit cu vopsea termorezistenta. Camera de ardere este inconjurata din trei parti de mantaua de apa care are rolul de schimbator de caldura. Apa din spatiul superior camerei de ardere capteaza energia calorica ce trece prin tevile de evacuare a fumului. Aceste incinte sunt etanse, confectionate din tabla groasa.

Intretinerea curenta pentru buna functionare este foarte simpla. Ibormed ofera o garantie de 5 ani, dar produsul nostru are o fiabilitate verificata, mult mai indelungata.