Synco Living – sistemul de automatizare a locuintei care asigura un consum de energie redus cu pana la 30%

Iti doresti sa reglezi cu usurinta temperatura din interiorul locuintei? Vrei sa controlezi fara probleme instalatia de iluminat si sa ai acces instant la orice dispozitiv electric din casa? Sa ai un sistem care parca iti citeste gandurile, dar are grija in acelasi timp sa iti si reduca cheltuielile? Confortul tau, imbinat cu un consum redus de energie si cu emisii mai reduse de CO2 sunt principalele beneficii asigurate de Synco Living, noul sistem inovativ de automatizare pentru locuinta de la Siemens.

Sistemul Siemens de automatizare pentru locuinta – SyncoTM, ajuta beneficiarul sa controleze cu usurinta incalzirea, ventilatia si aerul conditionat in acelasi timp cu lumina, jaluzelele electrice si alte dispozitive din casa. Astfel, se reduce consumul de energie cu pana la 30% si emisiile de CO2 din locuinta.

siemens 001

Cu ajutorul sistemului Synco Living locuinta poate ajunge sa se incadreze in clasa de eficiente energetica A, in concordanta cu EN 15232 ÔÇťPerformanta energetica a cladirilor ÔÇô Impactul BAU (Automatizarilor pentru cladiri) si al B.M (Managementului pentru cladiri)ÔÇŁ. Designul inovativ al sistemului nu asigura doar o usurinta deosebita in setarea conditiilor optime pentru incapere, dar si o armonizare cu designul incaperilor, chiar si cu cele mai exclusiviste. Synco Living a castigat premiul pentru design – Red Dot si Premiul pentru Arhitectura si Inovatie Tehnologica.

synco-living2

Avantajele sistemului Synco Living:

  • Synco detecteaza ferestrele deschise si inchide valvele de incalzire dupa o perioada presetata, pentru a evita incalzirea inutila a spatiului
  • Poti stinge toate luminile si toate dispozitivele conectate la curent apasand un singur buton
  • Consum de energie mai redus cu 30%, fara sa sacrifici confortul
  • Control individual al fiecarei camere (poti controla pana la 12 camere)
  • Nivel ridicat de siguranta: detector de fum, monoitorizarea usilor si ferestrelor, semnal de alarma