Stiati ca puteti reduce considerabil valoarea facturilor de gaze?

Cei mai mari dusmani ai unei instalatii termice sunt depunerile de magnetita, calcar, mal si rugina, depuneri care conduc la scaderea randamentului termic, respectiv cresterea consumului de combustibil, fapt pe care il resimtim in facturile de gaze.

Magnetita este un oxid fero-feric foarte rezistent cu proprietati magnetice care este generat de radiatoarele de otel si fonta. Important este faptul ca, desi instalatia este necontaminata la punerea in functiune, magnetita este generata constant in sistem ajungand in cele mai inaccesibile locuri din instalatie si cu debit scazut cauzand, astfel, blocarea echipamentului.

magna

Partea buna este ca efectele daunatoare ale magnetitei pot fi prevenite din timp, pentru ca stim ca preventia este mai buna decat tratarea. MAGNA CLEAN MICRO este un filtru antimagnetita creatde ADEY din Marea Britanie, lideri in productia de filtre magnetice pentru protectia instalatiilor de incalzire. Din dorinta a oferi partenerilor sai solutii complete pentru instalatiile termice, Laborex a initiat colaborarea cu ADEY in 2014 in ceea ce priveste filtrele antimagnetice.

MAGNA CLEAN MICRO este caracterizat de o eficienta dovedita in captarea magnetitei avand rol principal in mentinerea calitatii fluidului termic. Acesta┬ápoate fi utilizat si pentru incarcarea in sistem a substantelor chimice lichide destinate protectiei instalatiei. MAGNA CLEAN MICRO este recomandat pentru instalare pe tevi de 22 mm (3/4ÔÇŁ).

Cand intr-o instalatie termica coexista mai multe tipuri de metale, iar conductivitatea apei din aceasta este ridicata, acestea favorizeaza aparitia fenomenului de electrocoroziune, care in timp deterioreaza  componente, fapt ce duce fie la costuri de reparatie, fie chiar de inlocuire. Pentru protectia completa a instalatiei de incalzire si pentru cresterea randamentului echipamentelor acesteia, specialistii recomanda utilizarea unui inhibitor anticoroziune si antibacterian.

INSTAL PROTECT este un inhibitor cu pH neutru, pe baza de aditivi organici impotriva coroziunii. Acesta asigura protectia elementelor din otel, cupru, inox, fonta, aluminiu si aliaje aluminiu siliciu si stopeaza aparitia bacteriilor în circuitele termice. filmul protector creat pe peretii incintelor prin care circula agentul termic prevenind depunerea de piatra, precum si aparitia oxidarii si electrocoroziunii.

Astfel ca, intretinerea corSave-Moneyecta a circuitelor termice va aduce cu sine o reducere vizibila la factura de gaze, nemaipunand la socoteala probabilitatea eliminata de a inlocui componente principale ale instalatiei de incalzire.

Pentru protectia completa a instalatiei tale termice, CHEMSTAL a creat un pachet atractiv ce contine MAGNA CLEAN MICRO si INSTAL PROTECT la un pret promotional de vara!

Pentru mai multe informatii ne gasesti la info@chemstal.ro sau 0244-518.760.