Spatiile publice – cerinte speciale indeplinite cu succes de ferro

Spatiile publice sunt locurile in care iesim sa facem shopping, sa ne simtim bine, sa vizionam filme, piese de teatru sau spectacole muzicale, locurile in care servesti o masa delicioasa. Fie ca vorbim de hoteluri, restaurante, magazine de diverse tipuri sau institutii ale statului, sunt spatiile publice cu care interactionam poate zi de zi, carora proiectantii, designerii si inginerii le acorda aceeasi atentie necesara in ceea ce priveste placarea, dotarea, mobilarea si decorarea. Obiectele sanitare destinate spatiilor publice trebuie sa fie durabile si capabile sa reziste la diverse tipuri de comportamente pentru a oferi cele mai inalte standarde de igiena si confort. Oferta FERRO contine o serie de produse care imbina designul atractiv cu o functionalitate ridicata, adaptata acestor amenajari cu cerinte specifice: baterii, pisoare, dusuri, accesorii de baie pentru domeniul hotelier, uscatoare de par, dispensere hartie si dozatoare de sapun, accesorii de baie antivandalism perfecte pentru statiile de serviciu de pe autostrada, gari, stadioane sau metrou.

Baterii eficiente energetic, cu consum redus de apă

O atentie speciala a fost acordata bateriei SIROCCO Senzor, care corespunde celor mai inalte standarde privind eficienta energetica, consumului redus de apa – debit de pana la 5,0 l/min.-, functionalitatii si design-ului impecabil.

De asemenea, o alta propunere foarte utila sunt bateriile cu temporizare, apartinand liniei de baterii Presstige.Deschiderea debitului de apa pentru bateriile cu temporizare este realizata prin apasarea butonului de actionare montat pe corpul bateriilor. In plus fata de bateriile clasice, linia Presstige ofera posibilitatea ajustarii debitului de apa, iar bateriile sunt proiectate pentru a putea oferi 1,5 litri de apa/actionare. Sunt cele mai economice baterii din clasa standard. Pe langa utilitatea lor, bateriile Presstige au drept avantaj si designul atractiv.

Avand in vedere baile din cladirile publice care doresc sa primeasca “eticheta verde”, FERRO a creat o baterie special proiectata pentru cladirile care fac obiectul unei evaluari multicriteriale de calitate a LEED si BREEAM. Aceasta este prima oferta complexa de pe piata privind economisirea apei si a energiei necesare producerii apei calde.

Exista locuri in care igiena este prioritara, deoarece sanatatea si viata depind de ea. Avand in vedere astfel de locuri, FERRO a creat o colectie speciala de baterii medicale antiseptice, in scopul echiparii ambulatoriilor, cabinetelor medicale, spitalelor, salilor de operatie, bucatariilor spitalelor, etc. Colectia este alcatuita din baterii pentru chiuvete si pentru lavoare (stative sau cu montaj pe perete).

Datorita manerului special profilat si alungit, dispozitivele sunt adaptate la actionarea cu cotul, evitand astfel sa atingeti bateria cu mana. Pe langa manerul specializat, acesta este acoperit cu un strat antimicrobian Alesta® AM, care garanteaza utilizatorului o protectie eficienta impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor (inclusiv impotriva bacteriilor atat de dificil de tratat precum Legionella, Salmonella sau stafilococi). Mai mult, invelisul activ Alesta® AM care acopera bateria include si Agion – o substanta antimicrobiana revolutionara, ecologica si rezistenta la substante chimice. Ingredientul de baza al Agion sunt ionii de argint activi, care in combinatie cu materialul anorganic formeaza un invelis special si protejeaza intr-un mod extrem de eficient suprafata bateriei impotriva dezvoltarii si migrarii microbilor. De asemenea, materialul din care este confectionat perlatorul are in compozitie Agion. Umiditatea acumulata pe suprafata bateriei, respectiv jetul de apa care trece prin perlator determina eliberarea controlata a ionilor de argint, care distrug bacteriile, virusurile si ciupercile.

Pentru crearea unei atmosfere de ospitalitate, eficienta economica si usurinta in ingrijire, dar si pentru siguranta si protective, puteti apela cu incredere la produsele marca FERRO.