Schneider Electric lanseaza noul InRow™ 30 kW, o solutie pentru racirea centrelor de date cu densitate mare de putere

BSchneider Electric, liderul transformarii digitale a managementului energiei si automatizarii, anunta extinderea portofoliului de solutii de racire si lanseaza 30kW InRow™ DX. Disponibila intr-un format de rack de 300mm, aceasta solutie specializata pentru racirea centrelor de date ofera cel mai inalt nivel de eficienta din industrie si raspunde nevoii pentru racire in centrele de date cu o densitate mare de putere.

Tendinta de modernizare si consolidare a centrelor de date aduce cu sine nevoia pentru solutii care au o capacitate crescuta de racire si dimensiuni reduse, care sunt suficient de flexibile pentru a se adapta la sarcina reala a centrelor de date. Solutia 30kW InRow DX este ideala pentru centrele de date care trec printr-un proces de modernizare, pentru cei care au nevoie sa integreze o solutie de racire intr-o structura deja existenta sau pentru orice sisteme in care spatiul pentru echipamente IT este limitat. Datorita dimensiunilor reduse, design-ului eficient din punct de vedere energetic si functiilor puternice, InRow DX este cel mai flexibil si mai predictibil sistem de racire pentru noile generatii de centre de date mici si mijlocii, precum si o optiune potrivita pentru solutiile IT de proximitate.

Printre beneficiile solutiei 30kW InRow DX se numara:

  • Putere crescuta de racire: putere de racire de pana la 3 ori mai mare in comparatie cu modelele precedente, ceea ce inseamna ca sunt necesare mai putine unitati, economisind astfel spatiu.
  • Nivel ridicat de eficienta: solutia utilizeaza un compresor si o serie de ventilatoare eficiente din punct de vedere energetic pentru a reduce costurile operationale si pentru a lasa mai multa energie la dispozitia celorlalte echipamente IT.
  • Design flexibil: raspunde cu usurinta provocarilor de instalare si reduce cerintele de service.
  • Capacitate variabila: Compresorul variabil Speed Drive va permite sa adaptati puterea de racire la sarcina termica reala.
  • Compatibilitate cu EcoStruxure™: usor de gestionat, permite o monitorizare de ansamblu a parametrilor si performantei echipamentului.

„Daca sunteti in curs de consolidare, modernizare sau extindere a centrului dumneavoastra de date si intampinati provocari in a gestiona cerintele termice ale noilor servere, noua solutie flexibila 30kW InRow DX este ideala,” spune Ben Smith, vice presedinte al business-ului de solutii de racire, Schneider Electric. „Compact, dar extrem de puternic, si cu un nivel de eficienta greu de depasit, noul 30kW InRow permite folosirea a mai putine unitati, oferind aceeasi capacitate de racire.”

Gasiti aici mai multe informatii despre the 30kW InRow DX, precum si despre intregul portofoliu Schneider Electric de solutii de racire.