Separatoarele de sarcină INOSYS LBS: combinația perfectă între tehnologia de comutare și funcția de declanșare de la distanță

INOSYS LBS este noua gamă de separatoare de sarcină cu funcție de declanșare, de la SOCOMEC special proiectate și testate pentru cele mai solicitante aplicații.

Fiabilitatea totală și siguranța garantată, combinate cu costuri de întreținere reduse sunt vitale în procesul de selectare a componentelor pentru integrarea în distribuția DC. Instalațiile DC și fotovoltaice trebuie să fie în măsură să performeze, în toate condițiile, inclusiv în cele mai extreme medii de operare.

socomec-separatoare-de-sarcina

INOSYS LBS sunt separatoare de sarcină multi-polare cu funcție de declanșare pentru aplicații de curent continuu care necesită o fiabilitate ridicată, conformitatea cu multe standarde și sunt adecvate pentru aplicații de siguranță, cum ar fi comutatoarele pentru pompieri.

Grație tehnologiei sale brevetate, INOSYS LBS asigură comutare de mare performanță într-o amprentă foarte compactă. Complet imun la orice perturbație de tensiune, ele sunt proiectate și testate pentru a rezista la fluctuațiile ridicate de temperatură și pentru a garanta funcționarea rapidă în orice condiții. Ele pot fi utilizate în cadrul operațiunilor împotriva incendiilor pentru a deconecta complet orice tensiune periculoasă de instalația electrică.

Atunci când este utilizat împreună cu RESYS AFD, noul sistem SOCOMEC de monitorizare a defectului de arc & stringurilor, separatoarele de sarcină INOSYS LBS oferă o soluție completă AFCI, în conformitate cu UL1699B.

Compatibilitate cu standarde

Gama INOSYS este în conformitate cu standardele UL 98B, IEC 60947-3 / GB14048.3 și sunt livrate cu marcaj CE.

Solicită AICI mai multe informații despre separatoarele de sarcină INOSYS LBS!