Se pregateste constructia celei mai moderne fabrici de instalatii sanitare din tara

Wirquin Romania pregateste constructia in Bucuresti a celei mai moderne fabrici de instalatii sanitare din tara. Proiectul va prinde contur pe o suprafata de peste un hectar. Compania are fabrica pe strada Preciziei din cartierul Militari al Capitalei si a intrat pe plan local în anul 1999, in urma preluarii Urbis Sanitar Bucuresti. De altfel, fabrica din Romania a grupului este prima din afara Franţei.

(sursa foto: constructiv.ro)

Anuntul constructiei vine dupa ce in 2017, compania a inregistrat pe plan local o cifra de afaceri de 4 milioane de euro.

„Investitia este motivata de necesitatea cre╚Öterii produc╚Ťiei, in conditiile in care produsele fabricate in Rom├ónia, in fabrica actuala, sunt exportate si in tari precum Bulgaria, Grecia, Croa╚Ťia, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Ne dorim ca noua fabrica sa fie dotata cu echipamente ultramoderne, la standarde europene. Finalizarea noii fabrici va duce si la crearea de noi locuri de munca, un lucru important in conditiile in care rata somajului inca oscileaza in jurul valorii de 5 procente. Noi prevedem, pe termen lung, dublarea numarului de angajati. Exista o varianta optimista, potrivit careia noua constructie va fi gata pana la sfarsitul anului viitor”, a declarat Mihai Popovici , director Dezvoltare Wirquin Romania.

Sursa articol: constructiv.ro

In ce domenii s-a construit cel mai mult in Romania in ultimul an?

Conform datelor adunate de VICTA, asistenta virtuala de vanzare la santiere, in ultimele 12 luni, la nivel national au fost monitorizate aproape 30.000 de proiecte, majoritatea – peste 4000 de proiecte – fiind constructii publice. 2608 din acest total au reprezentat investitii din domeniul industrial.

Afla din timp ce proiecte se vor construi in Romania in 2018! Solicita un demo gratuit pe VICTA.ro.