Echipează tabloul cu LAPP!

În luna iulie, echipează tabloul electric cu produsele LAPP comandate pe shop.lapp.ro la prețuri speciale! În plus, pentru comenzile cu valori mai mari de 1000 de lei, vei fi răsplătit cu un cadou din partea noastră.

Fie că este vorba despre tablouri electrice din mediul rezidențial sau pentru cel industrial, LAPP oferă soluții variate, certificate și de calitate, plecând de la conductori, patch-corduri, presetupe și până la etichetare, marcare, tuburi de protecție, pini, alte accesorii și scule.

Conductorii flexibili (de tipul LiY, H05 V-K sau cei fără halogen de tipul H05Z-K sau H07Z-K pot fi utilizați pentru distribuție de energie electrică, dulapuri de automatizare, dulapuri pentru date sau comunicații. Sunt concepuți pentru a funcționa la o temperatură între -40°C și +110°C iar pozarea poate să fie în dulapuri, în tuburi pe sau sub tencuială sau în alte sisteme de pozare închisă.

Sistemul SILVYN® protejează conductorii de agresiuni mecanice, termice, chimice sau interferențe electromagnetice, oferind o izolație suplimentară.

Soluția de sigilare oferită de LAPP este gama SKINTOP®, presetupele care se montează ușor și fixează rapid și sigur cablurile, prezintă o etanșare conformă clasei de protecție IP68 (unele modele și IP 69K).

Marcarea conformă a conductorilor, precum și a tuturor componentelor din tabloul electric reprezintă cea mai bună metodă de organizare pentru evitarea provocărilor din timpul mentenanței. Soluția FLEXIMARK® se remarcă prin rezistență ridicată la uzură.

Din oferta noastră mai fac parte și pini, papuci pentru conductori, tuburi termocontractabile, patch-corduri flexibile într-o gamă mare de culori și dimensiuni, precum și scule pentru prelucrarea conductorilor.

Caută produsele LAPP pe shop.lapp.ro și plasează comanda pentru echiparea în siguranță a tabloului electric.

*Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iulie DOAR pentru comenzile plasate pe shop.lapp.ro