Schneider Electric îmbină infrastructura fizică și soluțiile Cisco HyperFlex™ Edge pentru a le oferi micro centrelor de date mai multe opțiuni

Schneider Electric, liderul transformării digitale a managementului energiei și automatizării, a introdus noi soluții pentru micro centre de date, care îmbină infrastructura fizică APC by Schneider Electric cu soluțiile Cisco HyperFlex Edge, hyperconverged infrastructure (HCI), pentru o implementare rapidă și eficientă în mediile edge.

Împreună, Schneider Electric și Cisco le pot oferi acum partenerilor IT globali și integratorilor de sisteme acces la mai multe modele de referință pentru implementările HyperFlex care pot fi folosite ca atare sau personalizate pentru a îndeplini anumite cerințe specifice ale micro centrelor de date. Aceste soluții au fost pre-proiectate pentru a se potrivi perfect cu echipamentele APC și Cisco pentru soluții pre-integrate, monitorizate de la distanță și securizate fizic.

„Pentru partenerii IT și integratorii de sisteme, o soluție complet integrată de micro centre de date de la Schneider Electric și Cisco economisește spațiu valoros pe podea și timp, iar aceste modele de referință le oferă clienților certitudinea că vor primi o soluție optimizată „, a declarat John Knorr, VP, Global Alliance Channels IT, Schneider Electric.

Această nouă ofertă este conformă cu angajamentul Schneider Electric și Cisco de a furniza soluții edge și IoT de top, cu cel mai înalt nivel de flexibilitate, rezistență și cu o implementare rapidă.

„Cisco așteaptă cu interes și alte colaborări cu Schneider Electric”, a declarat Vijay Venugopal, Sr. Director, HyperFlex Product Management, Cisco. „Pe măsură ce mediul edge se dezvoltă, iar piața cere soluții plug-and-play axate pe cerințele clienților, soluții noi precum aceasta, cu Cisco HyperFlex Edge, pentru micro centre de date, vor fi cheia succesului. “

Partenerii Schneider Electric și Cisco își pot contacta responsabilii de cont în legătură cu aceste soluții și posibilitățile de personalizare. Detalii despre acest parteneriat sunt disponibile pe site-ul nostru.

Alte soluții de la Schneider Electric și Cisco

Soluții noi de la Schneider Electric și Cisco

Această ofertă vine după APC NetShelter® SX cu Shock Packaging, cu certificarea Cisco Unified Computing System (UCS) Pre-rack and Ship Certification, ce a extins certificarea de la o singură dimensiune standard, la acoperirea întregii linii de produse, inclusiv 13 SKU-uri pre-configurate și Micro Data Center Xpress SX 24U și 42U. Cu această certificare, APC, marcă de vârf a infrastructurii fizice pentru centre de date edge și soluții IT integrate, asigură compatibilitatea sistemelor pre-testate, oferindu-le clienților și partenerilor mai multe opțiuni pentru o mai mare flexibilitate și o implementare mai rapidă, economisind timp și bani.

Pentru a putea gestiona aceste medii, Schneider Electric pune la dispoziție platforma IT EcoStruxure™ cu integrarea managerului Cisco UCS, care simplifică gestionarea datelor și asigură vizibilitatea infrastructurii de alimentare prin intermediul celor două platforme și al unui singur ecran.

Consultați pagina alianțelor APC pentru a afla mai multe despre modul în care Schneider Electric și Cisco colaborează pentru a crea soluții cu tehnologii avansate pentru centre de date.

Despre EcoStruxure™

EcoStruxure este arhitectura și platforma deschisă, interoperabilă, conectată la IoT de la Schneider Electric. EcoStruxure oferă mai multă valoare clienților pe segmentele siguranță, fiabilitate, eficiență, sustenabilitate și conectivitate. EcoStruxure folosește cele mai noi inovații din IoT, mobilitate, senzori, cloud, analytics și securitate cibernetică pentru a livra inovație la orice nivel. Acest lucru include produse conectate, tehnologii pentru edge, aplicații, analytics și servicii. Platforma EcoStruxure a fost implementată în peste 480.000 de situri, cu ajutorul a peste 20.000 de integratori de sisteme și conectând peste 1,6 milioane de echipamente, gestionate prin intermediul a peste 40 de servicii digitale.

Despre Cisco HyperFlex cu Cisco Intersight™

Cisco HyperFlex este o soluție HCI completă, construită pe platforma Cisco UCS, care le permite clienților să extindă puterea și ușurința în utilizare a HCI Anywhere – de la centre de date core până la cele edge, cu aplicarea consistentă a politicilor și a managementului sistemelor SaaS (software ca serviciu) prin Cisco Intersight. Soluțiile HyperFlex Edge sunt concepute special ca platformă edge pentru companii mari, răspunzând cerințelor unice ale computerelor distribuite la scară globală, în sucursale aflate la distanță, pentru a permite noi servicii IoT și edge inteligente.